Browse By

Music Matters – stara radio emisija sa novim imenomKoprivnički DJ dvojac Sasha Delimar i Tochko koji vode poznatu internet radio emisiju na nizozemskom Totaal FM radiju odlučili su promijeniti stari naziv emisije ‘Trance Ascension’ u novi ne toliko žanrovski ograničen naziv ‘Music Matters’ koji je inspiriran istoimenim izdanjem poznate grupe Faithless.
Razlog promjene imena emisije jest u tome što se obojica s vremenom  kroz svoje live setove i radio emisijene ograničavaju na jedan žanr nego se u njihovim mixevima često znaju naći osim Trancea i stilovi poput Techna, Progressive Housea i Trancea,  Electra, Tech-housea kao i ostalih podstilova elektroničke glazbe.
Radio emisija pod ‘Trance Ascension’ imenom došla je do 65. nastavka i tako zaokružila svojevrsno specifično razdoblje za obojicu u kojem je naglasak u njihovim svirkama bio na Tranceu. Music Matters se nastavlja kao 66. emisija, a sa promjenom imena došlo je i do promjene vizualnog identiteta pokreta koji su Sasha Delimar i Tochko osmislili. Termin radio emisije ostao je nepromjenjen, svakog petka u 18.00 kao i mjesto reprodukcije na www.totaalfm.com.
Ovog petka bila je na rasporedu prva epizoda Music Matters emisije koju su Sasha Delimar i Tochko odradili zajedno. Za sve koji su propustili 66. emisiju, link sa tracklistom možete pronaći u nastavku teksta.
Tracklista:
Tochko
Jerome Isma-Ae, Chris Reese and EDX — Ready To Go Pitto — Feelin (Jorris Voorn Can’t Click this Feeling) Cid Inc — Defrost Christian Smith — Indecent Exposure (deep bass mix) Jaytech — Nemesis
Empire of the Sun — Walking on a Dream (Mike Foyle x-vertigo remix)
Anton Piete — Siberian
Marcus Schossow — Tequila
Sasha Delimar
John Askew – Vandalism (Joint Operations Centre Remix) Reaky – Vempire Strikes Back (Bryan Kearney s Anxiety Remix) Giuseppe Ottaviani – Thermophile Peppelino – Sunshine Spencer – Spark plug Mix Factory – Take Me Away (Bryan Kearney  Remix) Scott Mac – Damager 02 (W&W Remix) Goncalo M – BlaBlaBla Paul Trainer – EXlusive
Download!
Info:
www.musicmatters.co.cc
www.myspace.com/sashad
www.tochko.co.cc
www.totaalfm.com