Browse By

Murter Open Air – Pjena party!

Vrhunac ljetne sezone i Murter Open Aira obilježiti će već tradicionalni pjena party u Murteru, event koji ne smijete propustiti, najspektakularniji plesnjak uz probrana glazbena imena koja će se pobrinuti za odličnu muziku i najjači beat ove urnebesne noći!

Prvi pjena party će se održati u jednoj od najljepših lokacija na srednjem Jadranu, u uvali Čigrađa na Murteru, u subotu 16.7.
Zabave u pjeni pravi su hit među mladima ovog ljeta. Ludi ritam glazbe, osvježavajuća pića i pjena dobitna su kombinacija koja ovog ljeta ima siguran prolaz među populacijom željnom dobrog provoda.
U popularnoj murterskoj uvali posjetitelji imaju priliku po prvi put u Murteru uživati u cjelonoćnoj zabavi u pjeni.
Posebna atrakcija je golemi slap od pjene koji se širi plesnim podijem, a za specijalne efekte pobrinuti će se “Gospodari paljenja neba” – Pirotehnika Mirnovec.
Vrela ljetna noć i urbani ritmovi, pjena mašine, epicentar su ludog provoda i nezaobilazna lokacija ovog ljeta. Sve to garancija je vrhunske, upečatljive i do sada neviđene plesne zabave u Murteru!
Pridružite nam se u najljepšoj uvali na srednjem Jadranu i uživajte u relaksirajuće veseloj atmosferi murterskog pjena partya!
Pjena party 2 održati će se u subotu 13.8. u uvali Čigrađa, Murter.