Browse By

MTV TakeOver – The Klaxons


U petak, 22. listopada s početkom u 20:30, u emisiji MTV TakeOver, regionalnoj publici će se predstaviti jedan od trenutno najaktivnijih alternative-rock sastava – The Klaxons!
MTV je iskoristio nastup sastava The Klaxons na ovogodišnjem EXIT festivalu i omogućio im da na pola sata „preuzmu“ MTV i gledateljima regionalnog MTV-ja predstave pet video spotova koji su na neki način obilježili njihovo individualno ili grupno postojanje.
Londonska četvorka Klaxons vlada posljednjih par godina britanskom muzičkom scenom, od izdavanja debuta “Myths of the Near Future”, s kojeg su se izdvojili hitovi “Magick”, «Gravity Rainbow», «Echoes» (premijerno emitiran upravo na MTV-ju) i “Golden Skans”. Dobitnici su mnogih prestižnih nagrada poput Mercuryja i NME nagrade za najbolji bend 2007. i najbolji novi album za 2008. godinu.
Ove godine objavili su drugi album «Surfing The Void». Klaxons DJ’s stižu u Beograd u petak, 29. listopada i započinju seriju gostovanja najpopularnijih glazbenika u klubu Plastic za sezonu 2010/2011. MTV je medijski partner gostovanja Klaxons DJ’s u Beogradu.
MTV TakeOver je lokalni format u kojem domaće i strane zvijezde imaju priliku “preuzeti” MTV i predstaviti svojih pet omiljenih glazbenih video spotova. Pored priče o ljubavi, karijeri i životu, upoznat će nas i s muzikom koja je utjecala na njih i dovela ih do MTV-ja.
MTV, petak 22. listopad, 20:30h!