Browse By

Kontrapunkt Halloween u Aquariusu


S Kontrapunktom u najstrašniju noć u godini! Za sve nostalgičare i vjerne poklonike Kontrapunkta, proslavljenu glazbenu večer nakon dugo vremena organiziramo upravo u nedjelju, baš kako to bijaše u početku. U taj scenarij dodajte koju vješticu i dobit ćete najstrašniji i najplesniji Halloween ikad. Amen.
A dežurne vještice ili bolje rečeno vješci za najstrašniju noć u godini su Kontrapunkt rezidenti Eddy Ramich i DJ Zak plus specijalni gost Zed Bias.

31.10. Nedjelja /A1
KONTRAPUNKT – HALLOWEN
Start: 23 h/50kn prije ponoći, 60kn poslije
www.aquarius.hr/

Naši nemirni (ali ne i zli) duhovi Eddy & Zak pružit će vam neponovljive trenutke uz ritmove kao što su hip hop, dubstep, jazz, house, soul, broken, boogie, techno te funk. Manchesterska ikona klupske glazbe Zed Bias akka Maddslinky u Zagrebu će predstaviti svoje nove UK funky, dubstep I broken hitove, a sigurno će nas iznenaditi i nekim od svojih klasika, koji su nastajali u suradnji s popularnim imenima kao sto su Amy Winehouse, Miss Dynamite, ili pak kojim od remikseva za Whitney Houston, Gabrielle, Kosheen, Destiny’s Child ili The Streets.

Zed Bias je najpoznatiji po svom singlu „Neighbourhood“, koji je 2000. godine, kada je lansiran osvojio sve najvažnije glazbene top ljestvice.  Njegov najnoviji album „Make A Change“ donio je suradnje s glazbenicima kao što su Skream, Omar, Jenna G, Tawiah, Mr Scruff i mnogi drugi. Vodeći singl „Special“ feat. Omar zaslužio je vrhunske kritike i veliku klupsku podršku kao i onu radio DJ-eva, kao što je primjerice BBC Radio 1.