Browse By

Mjesec ožujak u znaku pet godina Trip To Ziona!


Ovog ožujka Trip to Zion slavi 5 godina svoga djelovanja, koje je započelo 15.3.2005. kao mjesečni program u klubu Močvara, a postepeno se proširilo po ostalim zagrebačkim klubovima. Sve je krenulo promoviranjem domaćih DJ-a, sound systema i bendova, a već četiri godine uz to predstavljamo zagrebačkoj publici afirmirane i neafirmirane izvođače iz inozemstva.
Trip to Zion danas ne bi bio tu gdje jest da nije imao podršku dragih prijatelja, koji će ovom zgodom uveličati našu proslavu posvećujući svoje programe u mjesecu ožujku upravo nama. Ovim putem im se zahvaljujemo!
Kroz pet rođendanskih večeri prožeti će se gotovo svi stilovi glazbe koju inače promoviramo i volimo: reggae, dub, dubstep, breakbeat, drum’n’bass i trance tako da će se sigurno naći za svakoga po nešto.
Centralna večer rođendana održati će se 13. ožujka 2010. u klubu Močvara čime ćemo zaokružiti našu «petoljetku» vraćajući se gdje je sve počelo i prisjećajući se kako smo nastali iz Groove Sanctuary-a koji je u to vrijeme, između ostalog, prezentirao i d’n’b glazbu. S toga nam ovaj put u goste dolaze d’n’b/breakbeat duo iz Pariza, Interlope, jedno od najjačih imena francuske elektronske scene, DJ Rahmanee – pionir balkanske d’n’b scene iz Beograda te Filip Motovunski trenutno najperspektivniji jungle/d’n’b DJ i producent u Hrvatskoj.
U subotu 6. ožujka u klubu Masters Digitron sound system ugostiti će po prvi puta u Zagrebu HORNSMAN COYOTE iz Srbije. A slijedeća tri eventa održati će se u Akc Medika gdje 12. ožujka Pistolero predstavlja Far Too Loud iz Velike Britanije. Vikend kasnije na novom zagrebačkom klupskom programu DUBstep Klub 19. ožujka gostovati će DUBBASSTARDZ iz Pule, a trance ekipa Psyebancia dovodi nam XENOMORPH-a iz Berlina 26. ožujka.