Browse By

Deutsch plus Minimal i Maske u Sirupu


Blitz Kidz u petak otvaraju vikend nastavljajući niz tematskih večeri plesom pod maskama, dok je subota osigurana za njemačka imena Phil Stumpfa te Antonelli. U petak, 12.veljače, pripremite se na sirovi zvuk industrije u klinču sa ekspresivnim gardom uz zvuk kanadske zvijezde, koja je već oduševila zagrebačku publiku, MZ Sunday Luv.
Blitz Kidz na večer pod maskama dovode glazbenicu  koja se ne ograničava žanrovskim podjelama sve dok joj one omogućavaju izražavanje bez restrikcija.
Njen izričaj uvelike nadograđuje i činjenica da je obrazovno potkovana na nekoliko umjetničkih područja: suvereno vlada plesnim, glazbenim, likovnim tehnikama stvaranja. Fizički je sposobna transformirati se iz kraljice piercinga i tetovaža u samozatajnu pin-up djevojku. Njeni su nastupi dinamični, sirovi, ekstatički, pokretački. Ne libi se predstaviti sebe u onom trenutku koji ju čini drugačijom, a ipak dosljednom svom radu, izričaju. Ovdje je da vas pokori!
Stoga, nema razloga da se dvoumite, izvucite svoje stvarne maske, skinite prašinu i dođite na Le Masque du Blitz, uz MZ  Sunday Luv, omiljenog DJ Mixela i Krželja.
Subota, 13.veljače, protječe u znaku njemačke produkcije.
U suradnji sa Goethe – Institut Kroatien i njegovom angažmanu da u Zagreb dovede uvijek svježa imena s kulturne, ali i klupske scene, prepoznajući upravo u Sirupu pravog partnera, ovaj vikend ljubitelji minimala imat će priliku uživati u glazbi Phil Stumpfa i Antonellia.
Antonelli aka Stefan Schwander jedan je od pionira globalno popularnog minimal vala koji se, tijekom desetogodišnjeg angažmana u sklopu tog pravca, istaknuo kao najznačajniji izvođač uz zvučna imena poput The Modernist i Thomas Brinkmann.
Uz uvijek zanimljivog Phil Stumpfa, pokretača poznate pariške večeri Minimal Dancin, u sklopu koje prezentira najjača imena scene poput T. Raumschmiere, Metro Area i Booka Shade; Deutsch +  Minimal nedvojbeno je večer koja donosi uvid u najaktualnija zbivanja na njemačkoj glazbenoj sceni.
Cijena ulaznice za Blitz Kidz i gostovanje Deutsch + Minimal programa iznosi 30 kn do ponoći te 40 kn nakon. Ne zaboravite, Sirup i dalje nudi mjesečne ulaznice za sve evente po cijeni od 100 kn, a članovi kluba na sva događanja imaju 50% popusta.
Vidimo se na Sirupovom podiju!