Browse By

Mistični Mack Julia u novom izdanju Cyclea za prvi dan proljeća u Mastersu

Klub Masters koji u ležernoj atmosferi i s odličnim ozvučenjem diktira trendove na klubskoj sceni u još jednom izdanju Cyclea predstavlja gosta imenom Mack Julia. Za prvi dan proljeća ideja je da vam Mack Julia te rezidenti Examine i Jan Kinčl Zero svojom glazbom miluju ušne kanaliće kao što proljetni povjetarac miluje svu prirodu oko nas. Propupajte uz Cycle 21. ožujka od 23 sata. Upad je 20 kuna do ponoći, 30 nakon.
Iza aliasa Mack Julia krije se kompleksan i jedinstven lik, a to se odražava u njegovim setovima. Pomiče žanrovske granice, njegova religija je underground, a sluga je pokorni dobrog ritma i vama na usluzi dok je živ. Mack Julia je gostovao u emisiji Zero Show na Radio808 i predstavio svoj rad.
Rezidenti Cycle programa Examine i Jan Kinčl Zero obavit će vas u malu plesnu tajnu. Examine vadi iz naftalina stare plesne klasike i prezentira ih na svoj način, a njegovi setovi pršte od deep, techno, house i dub ritmova. Jan Kinčl Zero je majstor techno i house glazbenih valova, a i kopa stvari koje niste još znali da volite.

Cycle #11
21.02.2013.
Ulaz 20 kuna do 00:00, 30 nakon

Početak: 23 sata
Mack Julia (3 Ways To Jack)
Jan Kinčl Zero (Cycle, Radio 808)
Ratko Filipović Examine (Cycle)