Browse By

Ministry of Sound u Splitu na Staru godinu

mos600
Najveća svjetska klupska atrakcija nastupit će u Spaladium Areni. Na današnjoj konferenciji za novinare Josip Čulić, izvršni direktor agencije Pirex promocija, predstavio je hrvatski klupski brend Set2Split pod čijim će okriljem na Staru godinu u splitskoj Spaladium Areni nastupiti jedna od najvećih svjetskih klupskih atrakcija, Ministry of Sound.
Ministry of Sound najpoznatiji je svjetski brand za plesnu glazbu, noćnu zabavu i “clubbing”, koji godišnje priredi preko 800 događaja elektronske glazbe diljem svijeta, gdje ga posjeti više od 900,000 ljudi. Radi se o jednom od najkvalitetnijih audio-vizualnih spektakla na svijetu.
Show će otvoriti najpoznatiji splitski hip-hop bend The Beet Fleet (TBF). Mladen Badovinac i Aleksandar Antić iz TBF-a, koji su danas bili prisutni na konferenciji za novinare, će ujedno u Novogodišnjoj noći nastupiti i na riječkom Korzu, čime uvode presedan na hrvatskoj glazbenoj sceni. TBF, koji je na vrhuncu svoje glazbene karijere, iduće godine će obilježiti dvadeset godina djelovanja tijekom kojih su izdali četiri studijska albuma.
Najveća zvijezda ultimativnog novogodišnjeg klupskog događaja u Hrvatskoj biti će Antoine Clamaran, jedan od najtraženijih francuskih klupskih DJa, tekstopisac i producent koji svira na plesnim podijima diljem svijeta, od New Yorka do Tokija i nezaobilazne Ibize. Premijerno u Hrvatskoj, u Splitu će promovirati svoj nedavno objavljeni studijski album “Spotlight”, čija su dva singla “Gold” i “Reach for the Stars” već postali klupski hitovi uz ogroman uspjeh na chart ljestvicama. Kao glazbenik koji je napravio više stotina produkcija i remikseva često ga traže svjetski najpoznatiji DJ-i, bandovi i pjevači (kao što su Ricky Martin, Gloria Estefan ili Jean-Michele Jarre) u želji da im remiksira originalne produkcije, a on u tim prilikama koristi svoj tradicionalni recept – filtriranje funky house i electro dionica.
U ulozi pred-izvođača nastupit će lokalni DJ-i kojima će organizator showa pod brendom Set2Split omogućiti da svojim nastupom u Spaladium Areni pokažu svoj talent i predstave se producentima Ministry of Sound, koji će također prisustvovati događaju. Od danas do 1. prosinca je na web stranici set2split.com otvoren natječaj na kojeg se mogu prijaviti svi zainteresirani za novogodišnji nastup u Spaladium Areni. One koji će biti odabrani za nastup svojim glasovima će odabrati posjetitelji web stranice www.set2split.com. Glasovanje se zatvara 15. prosinca, a četvero najboljih osvojit će nastup u Spaladium Areni, gdje će biti organiziran tzv. DJ Battle, u kojem će svatko od njih dobiti pola sata nastupa pred publikom, koja će svojom reakcijom ocijeniti najboljega.
Organizatori su danas najavili i nastupe internacionalnih gostiju iznenađenja, te jedne svjetski poznate plesne atrakcije. Jedan od producenata Ministry of Sound ujedno tijekom studenog dolazi u Split kako bi obavio završne pripreme za ovaj spektakl i time garantirao njegovu svjetsku kvalitetu, koja uključuje najbolje zvučne i svjetlosne laserske efekte, posebne Ministry of Sound efekte, četiri velika LED ekrana, izravni video prijenos događaja na LED ekranima, kao i glavnu DJ binu koju hrvatska publika nikada do sada nije imala priliku vidjeti.
Ulaznice za Set2Split sa Ministry of Sound i TBF-om biti će u prodaji putem prodajne mreže Eventima od ponedjeljka, 9. studenog, po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna pa na više. Spaladium Arena će za doček Nove godine moći primiti ukupno osam tisuća posjetitelja, dok će 1500 posebnih mjesta biti rezervirano za VIP goste, a 300 za VVIP goste. Svi detalji o programu, prodajnim mjestima, posebnim ponudama i cijelom događaju mogu se dobiti na www.set2split.com.
Za dodatne informacije obratite se na: Marija Klika, Pleon Dialog, email marija.klika@pleon-dialog.hr, tel. 01/4557 221.