Browse By

Miche & Mirzinho nominirani na Beatportu

Sve eksponiraniji domaći techno DJ i producent Mirzinho pokrenuo je u prosincu prošle godine novi label Propeller Records, koji bi pored njegovih originalnih i remix uradaka, trebao u vinilnom i digitalnom formatu predstaviti radove etabliranih kolega sa scene, kao i one nekih obećavajućih novih snaga.
Propeller Records

Naglasak je na nešto tvrđem funky i tribal zvuku, a svi zainteresirani producenti mogu se javiti na e-mail adresu mirzinho@gmail.com.
Prvo izdanje, koje bi svjetlo dana trebalo ugledati u prvom tjednu ožujka ove godine, donosi dva orginalna uratka pulsko/zagrebačko techno dvojca Miche & Mirzinho te remikseve tih uradaka od strane švedskog producenta i jednog od ponajbolji live actova – Pratapa i nizozemskog dj-a i producenta Paul Hazendonka pod njegovim hardgroove/funky aliasom Prude Polly.
Beatport nominacija
Ovom prilikom moramo spomenuti i uspjeh dvojca (Miche & Mirzinho) koji su sa svojim uratkom “Shamans” nominirani na ovogodišnjem izdanju Beatportovih glazbenih nagrada u kategoriji najbolje hardcore / hard techno produkcije, a više detalja potražite ovdje.