Browse By

Maškarano party ludilo u Stereu

Maškarano party ludilo nastavlja se u Stereo Dvorani gdje će se od 02.30 pa sve do 08.00 ujutro (s mogučnošću produženja, kad je bal nek je maskenbal!) u ritmu muzike za ples zabavljati mnoštvo čiju dobru vibru željno iščekujemo raširenih ruku!
Nakon dužeg izbivanja s ovih prostora u goste stiže trio iz Murske Sobote, dobro nam znani live-act Qualias Dead (ex Qualia Six) koji će predstaviti svoj nastup u obliku jako eklektičnog i močnog zvuka (indie dance, disco, dirty electro funk, distorted preogressive..) kako bi ga oni sami nazvali – hooligan rave!
Qualia slovi kao eklektični produkcijski team i live act koji od 2001. godine nastupa u klubovima. Projekt čine Alan (frontmen), Maja (plesačica) i Little A (MC). Počeli su producirati svoj originalni stil i od tada bilježe zapažene rezultate. 2004. godine probijaju se u elektronički svijet s 5 potpisanih uradaka.
Njihova prva ploča zvana “Qualia nation” potpisana je za Minimal Records, ostaje primjećena kao ploča koja biva svirana od imena poput Nicka Warrena, Jamesa Zabiele, Chrisa Fortiera, Anthony Pappe, te bila je predstavljena na La Rocca CD kompilaciji.
Uradak ‘Jogg Beat’ prezentiran je na Plastic Park etiketi na kompilaciji Prooved Vol.2, dok je drugi uradak s ploče bio potpisan na izraelskom VP Records-u.
U sklopu tih uspješnih producentskih godina, bilježe nastupe sa Scumfrogom, Anthony Pappom, Dj Remyjem, General Midijem, Miss Jools, Darrenom Emersonom, Seamusom Hajijem i drugim…
Riječki System Divine, zagrebački Brighton i rovinjski DJ Evan, čine ostatak line upa koji zbog svojih kvalitetnih setova jamče plesnu kulisu ludog aftera Carnival partyja! Vidimo se u nedjelju u 02.00 h ujutro u Stereu!