Browse By

DJ Maseo u Aquariusu

DJ Maseo, službeni DJ i ravnopravni član hip hop legendi De La Soul, dolazi u petak 20. veljače u zagrebački klub Aquarius, u sklopu programa Blackout Classic. Party je zapravo nastavak proslave 25og rodjendana Radija 101. i svojevrsni nesluzbeni after party koncerta splitskih rappera The Beat Fleet u Domu Sportova. Upad je 50kn do ponoci, 60kn iza.
Za one koji nisu upoznati s opusom DJ Masea, ukratko: rođen kao Vincent Mason u New Yorku, DJ Maseo je rapper, producent i DJ, jedan od trojice članova legendarnih De La Soul. Poznat je još i pod nadimkom Pase Master Mase, nadimkom pod kojim je osnovao De La Soul s Posdnuosom i Daveom još sredinom osamdesetih. Upravo preko Maseovih veza grupi se pridružio i Prince Paul, koji je tada bio član grupe Stetsasonic.
DJ Maseo svoje će vještine za gramofonom, uz resident DJa iz Blackout ekipe (Phat Phillie) demonstrirati 20. veljače u klubu Aquarius. Budite tamo za dozu vješto probranih hip hop klasika i vrućih hitova!
Za sve posjetitelje koji se tokom noći požele osvježiti nešto drugačijom glazbom, aktivirali smo drugi floor na kojem će nastupiti Albaharees Kolektiv. O Albaharees Kolektivu možemo ukratko reći da se radi o skupini audiovizualnih entuzijasta koji na svojim beskompromisnim nastupima uspješno fuziraju klasični funk-jazz i soul (DJ D-Gree) sa suvremenim zvukovima duba, trip-hopa, etno-fusiona te umjerenog drum n’ bassa (DJ M.i.l.e.). Više o kolektivu na stranici www.albaharees.com
Više informacija:
www.myspace.com/delasoul
www.myspace.com/phatphillie
www.blackouthiphop.com/tv
www.albaharees.com