Browse By

Marko Nastić u klubu Bastion Osijek

U petak, 28. listopada osječka House Dealers ekipa u klubu Bastion uz pokroviteljstvo organizacije We Love Music predstavlja srpskog DJ-a i producenta Marka Nastića. Nastić je neizostavno ime elektronske scene s naših prostora i jedan je od prvih balkanskih izvođača koji se uspio istaknuti na svjetskoj techno sceni. Nakon više od 15 godina aktivnog djelovanja na sceni, broji mnoga izdanja na izdavačkim kućama poput Traffica, Tronic, Recon, Jesus Loved You i Wetmusik.

Osječka publika oduvijek je favorizirala Marka Nastića te s nestrpljenjem čeka povratak sada već pionira techno i tech-house ritmova u Osijek. Uz Nastića nastupiti će još House Dealers dvojac, Tom Spock i Chris Chambers. Cijena ulaznice u pretprodaji biti će 20 kn, a na dan poslije ponoći 30kn. Pretprodajna mjesta: Bastion (Osijek), Matrix (Osijek), AVE fashion store (Portanova, Osijek), Procaffe (Avenue Mall, Osijek), Sporting Caffe Bar (Zrinjevac, Osijek), Massai (Valpovo).
NAGRADNA IGRA:
Brija Dot Com dijeli 4×1 ulaznicu za Marka Nastića u klubu Bastion, a kako bi sudjelovali u nagradnoj igritrebate kliknuti ‘Like’ pokraj naslova ovog teksta i poslati mail naslova ‘Nastić @ Bastion‘ i svojim podacima na admin@brija.com. Sretno!