Browse By

MANSION U DUHU RED SUMMER PARTIJA

Mansion poziva Vas na zagrijavanje za Red Summer party! Uz vrhunski Provocative koncept zakoračite s Mansionom u nove ljetne avanture i zagrijte se za nadolazeći Red Summer party!
Mansion poziva Vas na zagrijavanje za  Red Summer party! Na partiju zagrijavanja koji će se u Mansionu održati u subotu, 01. lipnja zakoračite u nove ljetne avanture i pripremite se za nadolazeći Red Summer party koji nas očekuje u samom centru Ljubljane!
Veliko zagrijavanje za spektakularni slovenski party upotpunit će tradicionalni subotnji Provocative koncept a kroz zarazne ritmove house glazbe vodit će vas dobro poznati rezidenti Mansiona, Frankie Headfors.
Na Red Summer partiju koji se 21. lipnja održava u samom centru Ljubljane, zaplesat ćete pod zvijezdama uz svjetsku Dj kremu  kao što je Axwell, ØrjanNilsen i Aly&Fila. Ovaj party održava se već drugu godinu za redom a poznat je kao najsofisticiraniji zabavni događaj elektronske glazbe u Sloveniji. Zarazni house i trance ritmovi sastavni su dio slovenskog partija uz vrhunsku i raznoliku tematiku te brojne zabavne sadržaje koji upotpunjuju ovaj nezaboravni tulum pod zvijezdama. Tako će uz velike DJ zvijezde ove godine posjetitelji uživati u tematici različitih europskih gradova. Odmorit će se na plaži, uživati u zabavnom parku, performansima plesnih umjetnika i brojnim drugim sadržajima na pozornici i izvan nje.
Novaljska Papaya partner je projekta Red Summer partija i Black Pony entertainment grupe. Suradnja s najvećim europskim organizatorima zabavnih događanja još jednom opravdava 25. mjesto novaljske ljepotice na ljestvici najboljih klubova svijeta i kvalitetu koju iz dana u dan prepoznje sve više svjetskih partnera.
Više informacija o Red Summer partiju u Ljubljani možete pronaći na www.redparty.eu.
Sve informacije vezane uz klub i programe Mansiona možete pronaći na web adresi www.mansion.hr .