Browse By

Mandrili i Aquarius Records daruju "TORPEDO"


Novi list u crnoj kronici dana 17. svibnja 2011. donosi tekst sljedećeg naslova: Riječanin ukrao dijelove lansirne rampe za torpedo iz tvornice na Mlaki. Dana 19. svibnja naslov je glasio: Za obnovu lansirne rampe Torpeda barem deset milijuna kuna.
Aquarius Records izjavljuje sljedeće: “Dijelovi za popravak ne mogu se nabaviti. Kad postaje tamnije, plamenom se može osvijetliti. Kad mete su jasnije, Torpedo je moguće postati. Ne treba imati deset milijuna kuna. Sve što treba je poslušati novu pjesmu “Torpedo” riječke grupe Mandrili, kojom najavljuju novi studijski album”.
Pjesma se premijerno mogla čuti na portalu Muzika.hr, a svi vi dragi frendovi koji želite imati pjesmu ”TORPEDO” pošaljite mail na mandrili.torpedo@gmail.com, s naslovom “Torpedo” i mi ćemo vam poslati pjesmu.
Dečki iz benda imaju puno toga za ispričati svojim fanovima, no pokušali su, barem zasad, biti što jezgrovitiji: “Nakon priče Walter Et Les Mandrills, vratili smo se našim novim pjesmama. Naš četvrti album bit će objavljen do kraja godine. Donosi pomake u produkciji materijala, ali ne i u samom stvaranju i interpretaciji glazbe. I dalje su nam emocije na prvom mjestu. Ima dana kad smo ljuti, ima dana kad smo dobre volje. Ima dana kad smo zaljubljeni, ima dana kad nismo. Pjesma ‘Torpedo’ singl je prije ‘pravog’ singla, nagovješta samo zvuk novog albuma. Uživajte!”.