Browse By

Mađarski festivali među najboljima u svijetu!

Nagrada za najbolje europske  festivale je objavila skraćenu listu za nekoliko kategorija! Bilo je prijavljeno preko 360 festivala iz 34 različite zemlje, festivali od Sziget Cultural Management: Sziget Festival, MasterCard Balaton Sound, VOLT Festival and B.my.Lake su ušli u top 10 svojih kategorija! 

O ovim nagradama odlučuje kombinacija glasova posjetitelja festivala te EFA sudaca koji se sastoje od novinara,booking agenata te organizatora festivala.  Sziget Cultural Management je ponosan što su njihovi festivali ušli u top 10 u svojim kategorijama
Sziget Festival nije samo u top 10 za  ‘Best Major Festival’ kategoriju koju je osvojio 2012, nego je također u kategoriji  ‘Artists Favorite European Festival’ nominiran od samih izvođača. Također ove godine je nominiran i za  ‘Best European Festival Line-Up’ .
Ovgodišnji Sziget je ugostio 5 izvođača koji su u EFA top odabiru, uključujići  ‘Headliner of the Year’ gdje su nominirani: Blur, Nick Cave & The Bad Seeds, Editors te  ‘Newcomer artists of the Year’ gdje su nominirani Woodkid te Skip&Die.
Sziget after movie: http://www.youtube.com/watch?v=q9aI6PaybRk
Prošlogodišnji pobjednik za najbolji  ‘Best-Medium Sized Festival’ MasterCard Balaton Sound je opet uvršten u tu kategoriju dok je ove godine i Volt uvršten u top 10. B.my.Lake, novi festival u organizaciji Sziget Cultural Management je uvršten za    ‘Best New Festival’.
Rezultati će biti poznati 15.1.2014. godine na velikoj ceremoniji koja će se održati u Nizozemskoj.
Također u sljedećih nekoliko tjedana će biti poznati i neki od izvođača na ovim festivalima!
 
www.szigetfestival.com
www.balatonsound.com
www.voltfest.com
www.bmylake.hu