Browse By

Londoner: Novo izdanje Tranceformationa

Nakon ljetne pauze, jedina organizacija u Zagrebu koja promovira trance glazbu – Tranceformation, najavljuje novi event. Datum šestog po redu TF-a je subota, 11. rujna, a ovog puta nastupa čak šest predstavnika trance/progressive zvuka: N.R.G., Marko Felinger, Ready, Skyjack, Van Vordass i Moonsouls. Ovo izdanje TF-a biti će u znaku mladih nada, koje će se u zagrebačkom klubu Londoner nastojati predstaviti u što boljem svijetlu. Podrška ovom projektu projektu iznosi simboličnih 20kn, dok će djevojke imati besplatan ulaz do ponoći. Početak je u 22h, a službeno zatvaranje je u 4 sata iza ponoći.

O projektu
Tranceformation je projekt koji je ugledao svijetlo dana u proljeće 2007. godine, nakon što su se DJ N.R.G. (Zagreb) i Marko Felinger (Osijek) udružili kako bi pružili priliku ljubiteljima trance i progressive zvuka da dođu na svoje. Iako ne tako intenzivan i čest, Tranceformation je projekt koji je pridobio određenu publiku u Zagrebu i okolici, te na taj način okupio trance entuzijaste na jednom mjestu (Club Londoner, Zagreb). U proljeće ove godine organizaciji se priključio i DJ Ready iz Zagreba. Do sada je održano 5 Tranceformation večeri, a uz rezidente i osnivače projekta nastupali su još Elyksir (SLO), Christian M, Robi, Skyjack, Young Miller, Greys i D-Sign.
NAGRADNA IGRA:
Brija Dot Com dijeli 2×1 ulaznicu za Tranceformation party u Londoneru! Pošalji mail naslova ‘Tranceformation’ sa svojim podacima na sms@brija.com i osvoji ulaznicu!
Dobitnici: Damir Martinović, Kristina Ognjenović.
Facebook grupa: TranceFormation Croatia