Browse By

Ljeto dobilo svoj ritam: Splićanin i Osječanin pobjednici natječaja za skladbu labIN24seven Summer Festivala


Završilo je glasovanje za službenu himnu novog europskog festivala labIN24seven, koji se održava u Rapcu i Labinu, od 2. do 8. srpnja. Gotovo jednomjesečno glasovanje kao pobjednike je iznjedrilo mladog Splićanina Marka Arisena i Osječanina  Ivana Jurčevića, produkcijskog tandema kreativnoga imena Arisen & D-Noize.
Njihova je skladba oduševila Facebook fanove festivala, i skupila gotovo 400 glasova, koji su im osigurali pijedestal Soundtrack Contesta. Glazbena produkcija Festivala o skladbi govori: “Maštovito i jednostavno. Iznimno kvalitetno produkcijski osmišljeno, privlačno mladima i nezaboravnim tulumima.
Kako je prethodno priopćeno, 2. će srpnja vrelu subotnju noć osvježiti mađarska umjetnica Niki Belucci, a Paolo Barbato također je jedan od aduta sedmodnevnog programa. Gramophonedzie jest treći as iz rukava Produkcije festivala, a u Rabac stiže u petak, 8. srpnja, te će svojim live nastupom označiti zatvaranje prvoga izdanja samoga festivala Labin24seven, koji predstavlja novu viziju u dugogodišnjoj misiji brendiranja ovoga prostora kao urbanoga središta mladh iz cijele Europe. „Ovo je ljeto Labin IN, mjesto na kojem se spajaju tisućljetna kultura i energija mediteranskoga života. I zato, osjetite razliku, osjetite LabIN24seven!“, poručuju iz Produkcije. (L24S Press Office)
Skladbu poslušajte slijedeći hipervezu:
Arisen & D-Noize for labin24seven Soundtrack Contest by Arisen