Browse By

Ljepotice rasplesale Mansion


Rasplesana subota u Mansionu odlična je najava serije DJ gostovanja koja nas očekuju u listopadu. Brojne ljepotice, sportaši i stotine posjetitelja željnih vrhunske zabave ispunili su sinoć jarunski klub.
Nova jesensko – zimska sezona zagrebačkog Mansiona i ovog je vikenda privukla stotine rasplesanih posjetitelja. U Mansionu su se ovog vikenda između ostalih zabavljale i brojne osobe iz društvenog života Hrvatske poput radio i TV voditeljice Ivane Mišerić, ljepotica Antee Kodžoman, Lorene Kovač i Maje Cvjetković, hokejaša Marka Lovrenčića, Radovana Stošića i Marija Anića Kremića, te brojni drugi.
Odlična je ovo najava serije gostovanja koja nas očekuju u Mansionu. Hrvatski DJ dvojac Frankie Hedfors u subotu 20. listopada ima dugoiščekivanu rezidenciju, dok u Zagreb u petak 26. listopada dolazi mladi Šveđanin Adrian Lux. S epitetom jednog od najljepših DJ-a svijeta, za kojim su partijanerice doslovno izgubile glavu, Adrian je nova zvijezda svjetske DJ scene, a svoje glazbene uratke izdaje pod okriljem slavnog Axwella iz Swedish House Mafie.

Ulaznice za programe kluba Masnion mogu se osigurati u susatvu Eventima ( www.eventim.hr), dok se sve informacije vezane uz klub i program mogu pronaći na web adresi www.mansion.hr.