Browse By

Let3 će odsvirati najduži koncert u povijesti


U petak 16. travnja grupa Let3 će u riječkoj Stereo dvorani održati najduži klupski koncert u njihovoj povijesti promovirajući izlazak vinilnog boxa Živa pička.
Esencijalno “live” izdanje jednog od najboljih “živih” bandova u povijesti domaćeg rocka“ i „…audio-vizualni moralni vodič čednom mentalitetu Hrvatske, a ujedno i prvoklasna povijest trenutačnih predvoditelja riječke rock-scene.“ – kako o albumu pišu Zlatko Gall (Slobodna Dalmacija) i Igor Jurilj (Muzika.hr) svoje će limitrano vinilno izdanje Let3 promovirati u klubu u kojem nastupaju prvi put.
To izdanje, kao i neka prijašnja izdanja Leta imat će i dodatnu dimenziju, nešto posebno i iznimno, do sada nezabilježeno u svjetskoj diskografiji.
Na koncertu će grupa odsvirati kombinaciju programa sa livea i reizdanja „Two Dogs Fucking“ i „El Desperado“ u trajanju od nekoliko sati praćeni brojnim gostima.
Ulaznice za najduži koncert Let3 po cijeni od 60 kn u prodaji su od ponedjeljka, 29. ožujka samo u riječkim Dallas Music Shopovima – onom u Splitskoj 2a i Rijeka-Pariz-Texas shopu u Matije Gupca 3.
Cijena na dan koncerta iznosit će 70 kn.
Dallas Music Shopovi pripremili su i posebnu ponudu za sve fanove.
Svaki kupac karte od 29. ožujka do 4. travnja dobit će 20% popusta na sve formate albuma „Živa pička“, „El Desperado“ i „Two Dogs Fucking“ i na poklon poster.
Svi kupci karte od 4. do 16. travnja ulaze i u ždrijeb za pet vrijednih nagrada Dallas Music Shopova (od različitog mercha do paketa CD-a) i jednu veliku glavnu nagradu koju grupa još čuva kao iznenađenje.
Izvor: Net.hr