Browse By

Let 3, Connect i Franka Batelić potvrdili nastup na Ritmu Mladosti


Zagreb je domaćim prvog RITMA MLADOSTI. Vodeća regionalna turistička agencija za mlade Collegium putovanja, za kraj školske godine i studentski dan Zagrebu daruje besplatan glazbeno – sportski spektakl na Trgu Bana Josipa Jelačića.
Zagreb će, u petak 15. i subotu 16. lipnja, na Studentski dan grada, ugostiti veliki zabavno – sportski spektakl RITAM MLADOSTI. Vodeća regionalna agencija Collegium putovanja gradu Zagrebu za kraj školske godine poklanja vrhunski glazbeno, zabavno, sportski program.
Riječki rokeri LET 3, mlada glazbenica na trenutnom boravku u Americi Franka Batelić i zaprešićka grupa nominirana za nagradu Porin – Connect prvi su potvrđeni izvođači koji će nastupiti na središnjem zagrebačkom Trgu Bana Josipa Jelačića. Dvodnevni događaj zamišljen je kao druženje za sve školarce, studente, ali i ostale građane grada Zagreba i okolice. Program se sastoji od različitih sportskih aktivnosti, mini turnira i natjecanja, a sve će kulminirati velikim glazbenim spektaklom na kojem će od 19 sati, u petak i subotu nastupiti veliki broj vodećih glazbenika hrvatske glazbene scene. Svi programi kao i koncert besplatni su za sve posjetitelje.
“Pozivam sve na RITAM MLADOSTI najveći glazbeni događaj u Zagrebu ovog proljeća. Dugo me nije bilo u Hrvatskoj i jedva čekam povratak među publiku. “ – izjavila je Franka Batelić ususret nastupu na RITMU MLADOSTI.