Browse By

Lenny Kravitz objavio novi singl s albuma Black and White America

Lenny Kravitz objavio je novi singl s albuma Black and White America koji promovira na trenutnoj turneji. Pjesmu PUSH, kao i 15 ostalih pjesama na albumu, multitalentirani i nagrađivani glazbenik sam je napisao, producirao i aranžirao.  Push je posljednja pjesma na albumu koja ga zatvara veselo intoniranim i optimističnim pogledom na budućnost.
Album je sniman u Parizu i na Bahamima. Kravitzov vokal i karakterističan stil sviranja gitare još jednom su pokazali kako glazbenik može iznenaditi nečim novim, a istovremeno ostati vjeran svom prepoznatljivom zvuku. Grammyem nagrađeni album Black and White America deveti je u njegovoj glazbenoj karijeri dugoj skoro 20 godina. Paralelno sa snimanjem albuma Lenny se na Bahamima odmorio, posvetio sam sebi i „napunio baterije“.

Želio je biti što više udaljen od današnjeg užurbanog i modernog svijeta, a što više  u kontaktu s prirodom te je spavao u skromnoj kućici (prikolici!), a tehnologijom se koristio samo u zaista nužnim trenutcima. Zavodnika svjetskog glasa privlače prirodno lijepe žene koje nisu opterećene s uklapanjem u nametnute trendove i stereotip pa se, osim krajolikom, oduševio prirodnom ljepotom Bahamki.
Na trenutnoj „BLACK AND WHITE“ turneji nastupa u punom sjaju i u najboljoj kondiciji, a 17. 11.2011. dolazi nam u zagrebačku Arenu gdje ćemo moći čuti njegov najnoviji singl, izabrane pjesme s novog albuma, ali i presjek njegovih najvećih hitova. Nježni akordi njegovih balada izmjenjivat će se sa žestokim rifovima gitare, usklađenim ritmom bubnjeva i pratnjom moćnog basa. Rock klasici s električnim naglaskom i pjesme s prizvukom raznih glazbenih žanrova stvorit će „šarenu“ atmosferu (usprkos „crno- bijeom“ imenu turneje)! I naravno, sve to će biti popraćeno dobro poznatim, sexy, zavodljivim, senzualnim i jakim glasom neponovljivog Lennya Kravitza.
Na turneji po prvi puta uživo izvodi nove pjesme, a uživat ćete i u izvedbama njegovih najvećih hitova!
Lenny Kravitz, jedan od najpopularnijih rock glazbenika nove generacije, 17.11.2011. nastupit će u Zagrebu kao jedinom gradu u regiji.
Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mjestima sustava Eventim, a podijeljene u sljedeće kategorije:
PARTER: 250 kn
TRIBINE: 300 kn
LOŽE: 600 kn