Browse By

Lemon Bar & Club – Nova zagrebačka clubbing destinacija

lemonbar600
U samom centru Zagreba, svega 200m od glavnog trga nalazi se Lemon Bar & Club – novo odredište svih ljubitelja kvalitetne glazbe. Zagrepčani u potrazi za dobrim provodom zasigurno će uživati u novom klubu koji je estetski i sadržajno donio pravo osvježenje u noćni život hrvatske metropole.
Sam prostor je podijeljen u dvije etaže, u prizemlju je Lemon Bar, a u razizemlju Lemon Club. Oba prostora imaju DJ pult sa kvalitetnom opremom Pioneer (mikser DJM 800, CDJ 1000 player). U Baru je montirano profesionalno Bose, a u klubu P-Audio ozvučenje. Vlasnik lokala ističe kako je puno truda uloženo u ozvučenje, ventilaciju te program. Također dodaje kako su se arhitekti iz DVA-A zaigrali sa prostom, te ponudili vrlo atraktivno vizualno rješenje. Vrlo impresivno moramo priznati.

POGLEDAJTE GALERIJU

17 12 03
19


Glazbeni program

U Lemon Baru puštati će se pop-rock, new wave, lounge i jazzy glazba, dok je Lemon Club rezerviran isključivo za klupsku muziku pod nazivom BeatRoute Clubhouse. Rezidenti kluba su Sasha Gardijan i Goran Šragalj, a također, u klubu će jednom mjesečno nastupiti i DJ Frx (Radio 101) koji će svakog prvog petka u mjesecu prezentirati svoj In House Selection program.
Lokacija
Lemon se nalazi u ulici Ljudevita Gaja 10 i radi svakoga dana od 8-02h, dok je srijedom, petkom i subotom radno vrijeme produženo sve do 04h. Lemon Bar svoja vrata otvorio je 4. rujna, dok će Sasha Gardijan otvoriti Lemon Club 18. rujna. Svakako posjetiti!
Ulaz je besplatan.