Browse By

Legendarni Papaya Day&Night Festival u Papayi


Najbolji ljetni klub na otvorenom Mediterana – novaljska PAPAYA od danas je domaćin prestižnom i već legendarnom Papaya Day&Night Festivalu. U četiri dana očekuju nas nastupi najboljeg svjetskog DJ-a Armina Van Buurena, engleskog super star DJ-a Eddia Halliwella, tu su i Nicky Romero, Cosmic Gate i mnogi drugi.
Iduća četiri dana novaljska Papaya domaćin je prestižnog i već legendarnog Papaya Day&Nigt Festivala. Bogat glazbeni program uključuje gostovanja najboljeg svjetskog DJ-a – Nizozemca Armin Van Buurena, engleskog superstar DJ-a Eddia Halliwella, tu su i Cosmic Gate, Nicky Romeri i brojni drugi DJ-i, od kojih će neki u Papayi nastupiti i po prvi puta.
Papaya Day&Night Festival

  • 17.07. Fire It Up Residency // Eddie Halliwell // Marco V // Oliver Lang (16-20 h)
  • 18.07. Wax On Residency // Simian Mobile Disco // Riva Starr
  • 19.07. Kinky Malinky Residency // ARMIN VAN BUUREN // Nicky Romero
  • 20.07. Cosmic Gate

ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Nizozemac glazbom se bavi od ranog djetinjstva. Armin je nedavno na WMC u Miaimu proglašen za najboljeg DJ-a svijeta. Njegovo posljednje remek djelo, album MIRAGE očekivano je zasjeo na sve vrhove radio i tv glazbenih ljestvica, a plesni podiji i festivali diljem svijeta plesali su na singl uspješnice kao što su Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor), Feels So Good (feat. Nadia Ali), Take  A Moment (feat. Winter Kills) i dr. Autor je najslušanije emisije elektronske glazbe STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emitira diljem svijeta, a broj slušatelja iste prelazi 10 000000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcijenjenijih diskografskih kuća na svijetu ARMADA MUSIC.

EDDIE HALLIWELL – engleski super star DJ


EDDIE HALLIWELL – engleski super star DJ koji je po prestižnom glazbenom magazinu MIXMAG proglašen vodećim DJ-em dance glazbe  za 2003. i 2005. godine. Jedan je od uzdanica britanskog BBC Radio 1, što mu donosi i priznanje kao najvećeg DJ talenta svoje generacije. Eddieva rezidnecija Fire IT Up po prvi puta od ovog ljeta u nekoliko termina gostuje u klubu Papaya, a dosadašnja su iskustva iz drugih klubova i destinacija poput Ibize nezaboravna.
Uz nastupe vodećih DJ-a svijeta od ovog ljeta Papaya svim posjtiteljima poklanja i scensko – plesni spektakl pet dana i večeri tjedno u izvedbi talijanskih performera. Jedinstvena scenografija i pokreti ostavljat će Vas bez daha, a glazbi i samom partiju daju jednu novu dimeziju. Vodimo Vas u svijet mašte, neopisive sreće i zadovoljstva prožetog snažnim emocijama.

Njemački trance duo Cosmic Gate


Sve informacije kao i ulaznice za Festivale i programe kluba Papaya možete osigurati na web adresi www.papaya.com.hr . Klub Papaya otvoren je svakog dana 10 – 16 h Detox / 16 – 20 h After Beach Parties / 22 – 06 h Night Parties.