Browse By

La Di Da u primoštenskoj Aurori

DJane La Di Da, jedna od najpoznatijih čeških imena, barem kad je riječ elektroničkoj glazbi nastupiti će 12. kolovoza u primoštenskoj Aurori. Iza pseudonima La Di Da zapravo se krije zanosna Linda Stepnickova, bivša manekenka i model. Bavljenje glazbom joj je glavni prioritet u životu još od ranog djetinjstva, stoga ne čudi da su tri godine glazbene naobrazbe te škola latinoameričkog plesa ostavili traga na njenoj karijeri. 1995. godine vlasnika dućana “Delirium Records” iz Zuricha joj pomaže da otkrije svoju ljubav prema elektroničkoj glazbi, a baš u to vrijeme otvara se i prvi techno klub u Pragu. Eto što znači biti na pravom mjestu u pravom trenutku!
Na početku svoje karijere upoznala je svoje uzore, Jeff Millsa, Carl Coxa, Westbama, Laurent Garniera i DJ Hella te ubrzo napredovala u tehničkom ali i glazbenom smislu. Tijekom svoje karijere obišla je gotovo cijeli planet, te nastupila na manifestacijama kao npr. Love Parade, Mayday. Svirala je uz bok svjetskih DJ faca, a 2004. pripala joj je titula DJ-a godine u Češkoj. Trenutno je rezident kultnog praškog kluba “Roxy” u kojem često nastupaju gosti kao što su Miss Kittin, DJ Hell i Frank Muller.
– Podršku za pultom primoštenskog kluba pružiti će joj Dechko, a cijena ulaznice do ponoći iznosi 50, a nakon ponoći 60 kuna.