Browse By

Krek House u Stereu

Krek House je nova organizacija na riječkom elektroničkom nebu iza koje stoje trojica avangardnih likova koji nesebično žele poboljšati, unaprijediti i ojačati riječku elektroničku glazbenu scenu. Rijeka je grad koji je prožet multi-kulturalnim utjecajima, a u svojoj naravi urban i svestran. Upravo tako i Krek House želi biti eklektičan, multikulturalan, urban i svestran. Bolja budućnost se bliži, mogli bi reći već je tu. Krek House is here to stay!

Za prvi parti u nizu, momci dovode zvijezdu ravno sa Ibize. Naša proslavljena Miss Soulfly dolazi osvježena španjolskim morem i suradnjom i zajedničkim svirkama sa nekim od najboljih svjetskih DJa današnjice pokazati kakvo je to iskustvo stekla svirajući cijelo ljeto u otočnoj Meki i Medini elektronskog zvuka. Upravo prvu svirku nakon dolaska Miss Soulfly ima upravo u Stereo Garaži na prvom Krek House partiju! Ekskluziva do bola.
Uz Miss Soulfly nastupit će stari morski vukovi riječke elektronike. Work The Floor ekipa u punom sastavu, ili ti ga Boo Dale, Fryer i Wan – montirati će i razmontirati Stereo Garažu prije i nakon Miss Soulfly. Vjerujemo kako će posjetiteljice i posjetitelji vrištati.
Cijena ulaznice: 30 / 40 Kn
Otvaranje vrata: 23 sata
Trajanje: 23 – 06 sati