Browse By

Kreće UESmag!

Nakon godina organiziranja partija po zagrebačkim klubovima, United Electronic Sound je utvrdio snagu i utjecaj kao vodeći klupski brand, čime simbol UES postaje sinonim za kvalitetu diljem Hrvatske. Kroz UES prodefilirala su mnoga poznata svjetska imena elektronskog zvuka, od stranih poput Jeff Millsa, Davea Clarkea, Chris Liebinga, Adam Beyera, Ben Simsa, Len Fakia, Stevea Rachmada, pa do cijele palete domaćih DJ-a, predvođenih našim Petrom Dundovom, Ivanom Komilinovićem, Janom Kinčlom Zerom, te domaćinom Pete Duxom.
Upravo kvalitetna organizacija, a prije svega vrhunska glazba, oko UES-a su okupili pregršt znatiželjnih i pismenih kreativaca, spremnih za osvajanje online prostora pod projektom UESmag.com. To je logičan nastavak priče oko ujedinjavanja elektronskog zvuka, kako po klubovima tako i u bespućima interneta.
UESmag donosi svojim čitateljima najnovije i najzanimljivije iz svijeta klabinga, kako domaćeg tako i stranog; priče naših najistaknutijih producenata i DJ-a; sve što morate znati o novoj glazbi, podsjeća na sve što vam je promaklo od starije, ukratko ono što znamo da bi urbanog klabera moglo i trebalo zanimati. Naravno, svakog tjedna preporučamo mjesta za izlazak, a neke od vas nagrađujemo i besplatnim upadima.
Naravno, suvremeni urbani klaber nije onaj koji samo posjećuje partyje i pleše na raznovrsnu klupsku muziku, on slijedi modne trendove, prati razvoj tehnologije i surfa internetom u potrazi za svakodnevnim zanimljivostima, a na UESmag.com ih nalazi probrane, svježe i uvijek pri ruci.
Da bi uvijek bili aktualni, i u tijeku s trendovima, potrebna nam je i vaša pomoć. Kroz vaše prijedloge, sugestije, pokude i pohvale znamo u kojem smjeru trebamo ići, te koje teme više zastupati, pa od vas očekujemo da nam pišete, predlažete, kao i da se sami aktivno uključite u stvaranje UESmag portala.
Do slijedećeg UES partyja ostanite s nama na www.uesmag.com!