Browse By

Gramophonedzie i Petar Dundov prvi najavljeni izvođači na snow boom festivalu!

Nakon zanimljivog koncepta snow boom festivala koji je nedavno predstavljen, organizatori su otkrili i imena prvih izvođača koji će nastupiti od 13. do 16. 03. na više festivalskih lokacija na Jahorini i u Sarajevu. Kao što je i ranije najavljivano na snow boom festival dolaze regionalne zvijezde elektronske muzike.
Marko Miličević aka Gramophonedzie, beogradski DJ i producent, planetarnu slavu stekao je remixom „Why Don’t you“ iz 2010. godine koji je iste godine proglašen za stvar godine na kultnom BBC Radio 1 od strane Gilles Petersona. Marko se može pohvaliti i MTV nagradom za Best Adria Act te nominacijom za Best European Act uz izvođače poput Enriquea Inglesiasa, Swedish House Mafie i Marina & The Diamonds.
Iz Zagreba nam dolazi Petar Dundov, jedan od pionira elektronske muzike na ovim prostorima te svjetski cijenjeni DJ i producent koji je u svojoj preko dvadeset godina dugoj karijeri nastupao na mega festivalima poput I Love Techno, EXIT, Awakenings, Wire te kultnim klubovima poput Berghain, Matter, Air, Fuse, Space..

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

 
Festival je tematski podijeljen na dvije cjeline – boom games i boom music.
U sklopu boom games biće organiziran burn cross ride, snowboard&ski natjecanje na kojem će moći učestvovati i rekreativni i profesionalni boarderi i skijaši kao i natjecanje u snow battle-u, ili Yukigassenu, igri na snijegu originalno nastaloj u Japanu, sličnoj grudanju.
Boom music nam donosi nastupe najboljih DJ-a iz regije na više festivalskih lokacija u dnevnim i večernjim terminima na Jahorini kroz razne tematske zabave poput China town partyja, te burn Main Night-a koji će biti organiziran u kultnom sarajevskom klubu Sloga.
U sklopu festivala otvoren je i natječaj za mlade dj-e i producente iz regije pod nazivom boomtest, kao i boomvideo, video natječaj za boardere i skijaše u kojem će imati priliku osvojiti besplatno putovanje na snow boom za dvije osobe. Detalje o natječajima možete pronaći u nastavku teksta dok će izvođači i ostala iznenađenja koja nam pripremaju organizatori biti objavljeni u sljedećih desetak dana.
Sve novosti možete pronaći na facebook stranici snow boom festival, a detaljnije informacije možete dobiti na snowboomfestival@gmail.com.
 

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

boomtest  – tražimo svježu krv!
Contest za mlade DJ-e i producente sa prostora ex-Yu.
Muzika ti je u krvi ali još nisi dobio pravu priliku! Prijavi se na boomtest, uđi u finale i sviraj uz pionire elektronske muzike sa ovih prostora.
Na boomtestu mogu sudjelovati svi koji nisu nastupili na većem partyju ili nisu izdali svoje radove za neki veći label.
Setove u trajanju do 30 min u MP3, WAV ili AIFF formatu uploadajte do 24.01. preko nekog file hosting servisa (www.sendspace.com, www.wetransfer.com ili dr.) a link za download zajedno sa biografijom, tracklistom i podacima (umjetničko ime, ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj mobitela) pošaljite na mail snowboomfestival@gmail.com
27.01. sve setove uploadamo na Mixcloud profil festivala a vaše je da što bolje preko društvenih mreža reklamirate svoj set, da na svoje FB profile i stranice stavite cover fotografiju koju ćemo vam poslati.
Kako bi dokazali svoju sposobnost za samopromociju set mora imati najmanje 50 preslušavanja da bi ušao u završni krug a lajkovi i shareovi su također bitni u odlučivanju.
Na osnovu broja preslušavanja, lajkova te ukupnoj kvaliteti materijala, žiri sastavljen od renomiranih DJ-a iz regije koji će nastupiti na festivalu, 13.02. proglašava tri finalista.

Finalisti dolaze na snow boom i dobivaju priliku svirati sa najboljim DJ-ima u regiji. Završna večer boomtest-a je na Main Night partyju festivala na kojoj će se finalisti kroz različite zadatke boriti za pobjednika koji će dobiti priliku nastupiti na nekom od Jungle Tribe partyja u 2014

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

 
boomvideo  – pokaži svoj stil!
Video contest za sve boardere i skijaše sa prostora ex-Yu.
Uživaš na snijegu i koristiš svaki trenutak kako bi doživio osjećaj slobode dok se spuštaš stazom! Prijavi se na boomvideo i osvoji besplatno putovanje na snow boom festival sa svojim frendom ili frendicom.
Snimi video koji odražava tvoj stil boardanja ili skijanja, bilo na snow parku na velikom skijalištu ili na brdu iza kuće, bitno je da budeš originalan i kreativan!
Video materijale u trajanju do 3 min u MPEG, WMW .AVI ili MOV formatu uploadajte do 08.02. preko nekog file hosting servisa (www.sendspace.com, www.wetransfer.com ili dr.) a link za download zajedno sa kratkim opisom i podacima (ime i prezime, datum rođenja, adresa, broj mobitela) pošaljite na mail snowboomfestival@gmail.com
10.02. sve video materijale uploadamo na You Tube profil festivala a vaše je da što bolje preko društvenih mreža reklamirate svoj video, da na svoje FB profile i stranice stavite cover fotografiju koju ćemo vam poslati.
Video mora imati najmanje 50 pregleda da bi ušao u završni krug a lajkovi i shareovi su također bitni u odlučivanju.
Na osnovu broja pregleda, lajkova, shareova te ukupnoj kvaliteti materijala (sadržaj, montaža, muzika) Burn žiri će 22.02. proglasiti pobjednika koji osvaja put na snow boom festival za dvije osobe.
 O organizatoru:
Turistička agencija Jungle Tribe jedan je od lidera u oblasti organiziranja party putovanja u regiji. Naša turistička agencija okuplja ljude pod sloganom Nasmijano pleme i Neobična putovanja.
Jungle Tribe kao organizacija funkcionira od 2006. i do sada smo desetine tisuća ljudi vodili širom svijeta, na destinacije poput Amsterdama, Berlina, Pariza, Barcelone, Krakowa, Lisabona, Istanbula. Također, već dugi niz godina vodimo putnike i na egzotične i daleke destinacije poput Tajlanda, Kube, Meksika, Maroka, Indije, Bolivije, Argentine, Šri Lanke, Singapura, Perua, Nepala…
Uspješno se bavimo i organizacijom evenata i možemo se pohvaliti uspješnim proektima poput Wonderland festivala u Beogradu koji je u dosadašnja dva izdanja u prosjeku posjetilo 5.000 ljudi, Love Districta u Beogradu koji je u tri svoja izdanja posjetilo u prosjeku 4.000 ljudi, Dana V – Invazije na Vis i brojnih after partyja za naše putnike.