Browse By

KNOCK OUT groznica se nastavlja i u Zagrebu!

kosf_2012_085
Najveći glazbeni festival u Francuskoj Knock Out Snow Festival koji je okupio više od dvije tisuće mladih iz Hrvatske i regije ide dalje. Nakon skijanja i tulumarenja u Francuskoj, svi će se ponovo okupiti na službenom After Partyu u petak 18.01. u zagrebačkom klubu Hemingway.
U idiličnoj atmosferi, na visini od 2600 metara, zaljubljenici u snježne sportive, ali i odličnu zabavu, imali su se prilike zabavljati na nezaboravnim Apres Ski partyjima uz odlične Papayine resident DJ-e, a i uživati u nastupima vrhunskih glazbenika s ovih prostora kao što su T.B.F., Dubioza Kolektiv, Let 3, Connect i Dječaci, a vrhunac je bio nastup globalno popularnog britanskog DJ dvojca Freemasons.
Ali zabava tu ne prestaje. Dakle u petak 18.01. će se ta idilična atmosfera preseliti u zagrebački noćni klub Hemingway, gdje će se novo sklopljena poznanstva i prijateljstva okruniti još jednim zajedničkim drućenjem.
Goste će zabaljati odličan DJ Claudio Madirazza i renomirani hrvatski producent i DJ Joe 2 Shine. Kao što je bilo svaki dan u Francuskoj, zabava će potrajati do ranih jutarnjih sati.
Pridružite im se u petak 18.01. u zagrebačkom Hemingwayu!
Informacije i rezervacije na 098 980 5000.