Browse By

Hideout Festival rasprodan u Britaniji čak šest mjeseci prije početka!

HO 2012_web_photo_5

Iako se i prognozirao sold-out status, Hideout je ipak ove godine nadmašio sva očekivanja. Britanci su se ove godine pomamili za ulaznicama i razgrabili ih čak šest mjeseci prije održavanja festivala! Obzirom da za sada nema informacija o novom kontingentu ulaznica, stanovnici ExYu regije su jedini koji se još mogu domoći karte za najveći festival ovog ljeta.

Nezaobilazna plaža Zrće i ove godine će biti poprište velikih događanja. Nakon prijašnjih uspješnih izdanja, Hideout Festival nastavlja u istom ritmu. Prošle godine ulaznice su rasprodane dva mjeseca prije festivala, no ove godine premašena su sva očekivanja i od danas službeno više nema karata za britansko tržište.
Kao i protekle dvije godine, Hideout je ponovno svojim line – upom vrhunskih izvođača i predivnom lokacijom osvojio Britance. Imena zaslužna za ovogodišnji spektakl će biti drum & bass dvojac Chase & Status, Four Tet, nezaobilazni Loco Dice, Modeselektor, osvajači britanskih top ljestvica Rudimental, Seth Troxler, SBTRKT, dubstep majstori Skream & Benga, moćni Pendulum, Netsky i mnogi drugi. No, ne sumnjamo da popularnosti i uspjehu festivala uvelike doprinose i pozitivna iskustva od prošlih godina.
Obzirom da su organizatori producentski timovi iz Engleske, naglasak na promociji festivala je u Velikoj Britaniji i Europi. Pa je stoga promocija koju ujedno Hrvatska dobiva s Hideoutom nemjerljiva. Zapravo, činjenica da je već treću godinu zaredom rasprodan, i privlači sve više posjetitelja u Hrvatsku, govori sama za sebe.
Hideout je bez konkurencije, a sada, sa rasprodanim statusom šest mjeseci prije održavanja, lako možemo reći i najuspješniji festival koji se održava u Hrvatskoj. Danonoćni ples i zabava su neizbježni od 30. lipnja do 5. srpnja, i to je još jedan razlog više da požurite po svoju ulaznicu i osigurate si šest dana nezaboravne zabave.
Zbog toga se u Velikoj Britaniji i traži karta više, ali ulaznice su dostupne samo stanovnicima regije po cijeni od 430,00 kn preko sustava Eventim.