Browse By

Kiss To Impress u Aquariusu

Ljubav je svugdje oko nas… Ne vjerujete nam? Slobodno uđite u bilo koji dućan i divite se crvenilu koje opsjeda naše oči tjedan dana u mjesecu veljači. Sound Designersi vam ove subote neće pričati priče o ljubavi niti ćemo vam poklanjati medeke i srčeka. Ove subote Sound Designers prezentiraju Kiss To Impress.
Posebno za ovu priliku za sve Vas priredili smo dvije nagradne igre. Kod svojih Sound Designers promotora možete naći dvije vrste pozivnica – bijele i crne. Dolaskom u klub Aquarius s pozivnicom dobivate na ulazu kupon (ako imate crnu pozivnicu crni, a ako imate bijelu dobivate bijeli kupon).
Točno u 01:30 sati izvući ćemo dobitnu boju kupona Kiss To Impress Partya. Svi oni koji imaju kupon u dobitnoj boji – osvojili su besplatan koktel Sound Designers love poison. Cijelu večer će naš fotograf biti na raspolaganju svima koji su nam željni pokazati svoje ljubavno umijeće. Marljivo će fotoaparatom bilježiti vaše poljupce te će naš stručni žiri u 2:00 sati odlučiti koji je od zabilježenih poljubaca bio najstrastveniji, najnježniji, najiskreniji.
Slika tog poljupca će biti objavljena na našem velikom video zidu. Ako ugledate sebe i svoju/svoga dragu/ dragog osvojili ste besplatan koktel za vas oboje! Sve što trebate učiniti nakon što se ugledate na video zidu jest javiti se našim hostesama koje će marljivo pratiti sve te silne poljupce kod DJ pulta. Kao i svake subote do sada tu su s nama i naša dva anđela koji svojim zanosnim pokretima zaustavljaju dah . Pazite da se ne zaljubite!
– Za Vas zvuk dizajniraju na dva veoma zaljubljena floora: A1 LOVE FLOOR: Doctor Shrynk & Lady DJ Suub@ru / A2 KISSING FLOOR: DJ AnnyM & DJ Aldo Morro. Kada? U subotu, 13. veljače 2010.