Browse By

Kamping na Hideout festivalu 2012


Mnogi su nestrpljivo čekali informacije o potpuno novom Hideout festivalskom kamping iskustvu, a sada su napokon organizatori to i omogućili, pa napokon otkrivaju o čemu se radi. Ništa ne može opisati festival više od spavanja na otvorenom i po prvi puta nudi se kampiranje za svekoji posjeduju ulaznicei žele istinski festivalski doživljaj u svom pravom obliku.
Samo na kratkoj udaljenosti od festivala nalazi seprostor kampa što je pogodno za one koji kasnou noći ili rano ujutro ulete u svoj šator, kada žele odmoriti kratko svoje glaveza sljedeću disko noć.
U kampu će senalaziti tuševi za osvježenje od prijašnje noći, sanitarni čvor, pitka voda, trgovina sa osnovnim sadržajima i redovne autobusne linije koje voze do i od mjesta festivala.
Standardna kamp opcija, ​​omogućavada sa sobom donesete vlastiti šator, kao i da iskoristite sve kamperske sadržaje tijekom svog boravka. Noćenje u kampu u ovom obliku stoji 14/pppn € i može se rezervirati na sljedećoj stranici: http://www.novalja.collegium.eu/en
Alternativna opcija, ako želite nešto više udobnosti kada je u pitanju kampiranje, biti će nešto luksuzniji Bellepad u suradnji saPod Padsom. Idealno za grupe od 2, 4 i 6, prostrane, 4 metarske tende dolaze spremni za dolazak gostiju, napuhanim zračnim krevetima i podnicama za maksimalnu udobnost u kampu i manje gnjavaže.
U Bellepadsu kažu da nude jednostavne i pristupačne cijene za sve goste i njihove kolege da ostanu zajedno u jednom velikom prostoru, koji se također može koristiti i kao chill-out područje – idealno za odmor prije ili poslije festivala.
Stranica gdje se može bukirati takva vrsta smještaja: http://www.podpads.com/festival-detail.asp?festival_id=62
Nova kamp opcija će pružiti prikladan način za festivalgoere, kao i priliku za spavanje na otvorenom pod zvjezdanim noćnim nebom,  i slušanjem zvukova mora iz obližnjeplaže Sveti Duh. Predivno!