Browse By

JOURNEY 11 – All Night With DJ Ogi

U Stereo Dvorani u subotu 23. 02. 2013. održat će se jedanaesti po redu Journey, cjelovečernji set DJ Ogija. Osim DJ seta, Ogi će nam predstaviti i svoj Live nastup nove produkcije modernog techno zvuka. Kao i dugi niz godina vizalizacije će odraditi već standardna Journey ekipa Marocco i Gospodin Brodski.
DJ Ogi je pokretač techno scene na riječkom području, a ujedno i jedan od predvodnika današnje svjetske techno scene. Član je udruge za promicanje elektronske glazbe «Energetica team» iz Rijeke i vlasnik izdavačkih kuća Techno Factory, Black Star, Beast Music i Predator.
Ogi je do sad je izdao 70 vinyl maxi singla, a neke od njegovih stvari našle su se na poznatim cd kompilacijama kao što su Mayday, Explicit music, Syndicat, Palazzo itd. Ogi je nastupao na partyima kao što su Dance Valley, Love Parade, Montagood, Apokalypsa, MTV Valkana Beach Festival, Woodshock, Cosmo, Footworxx, Citadela, te u klubovima kao što su Lov.E u Sao Paolu, Florida 135 u Fragi, Zoreks u Lleidi, Blau u Gironi, Ambasada Gavioli u Izoli, Mondo u Barceloni, Factory u Londonu, Cinema u Kievu, Raumstation u St.Gallenu, k4 u Ljubljani itd.
Danas Ogi sudjeljuje u više raznih glazbenih projekata, Lorino kao mračniji techno izražaj, te kao član ekstremnog techno metal banda Dark Force.
Cijena ulaznice: 30 kn do ponoći, 40 poslije ponoći
Povezani linkovi: