Browse By

Discopatia u Stereo Dvorani

Četvrto izdanje iz party serijala Discopatia posvećeno je ženama! Tako će u Stereo Dvorani 8. ožujka nastupiti Miss Sunshine, Virgin Helena, Miss Soulfyle i Kiki Violetta. Dječaci, karanfile u zube i vidimo se na flooru!
Žena je neizostavna karika ljudskog društva, simbol plodnosti, nježnosti i ljepote. Bez žena, budućnosti nema. Zbog žena vođeni su ratovi, pomicale se planine i gradile palače. Žene su majke, sestre, bake, prijateljice i životne partnerice. Iako su se oduvijek poštovale, nisu uvijek bile ravnopravne članice društva. Nekad ih se smatralo podcinjenim i prema njima se tako i ponašalo. Bile su omalovažavane, maltretirane i zlostavljane. Često se prema njima odnosilo kao prema predmetima u nečijem vlasništvu. Bez obzira na sve što su prošle, mekani, ali snažni ženski ego sve je to ponizno podnosio, oprostio i uvijek uzvraćao ljubavlju.

Žena nas je sve nosila u svojoj utrobi, dovela na svijet, othranila i štitila vlastitim životom, njegovala u slabosti, savjetovala i odvraćala od ludosti i uvijek nas je voljela ! Ipak, snažne su se žene revolucionarno izborile za ravnopravnost te se ovaj dan smatra simbolom te revolucije. Proslavimo zajedno ovaj dan da se njihova borba ne zaboravi!
Cijena ulaznice:
djevojke 20 / 30 Kn ( do 23 besplatno )
dečki 40 / 50 Kn
Otvaranje vrata: 22 sata
Trajanje: 22 – 06 sati
Foto: Stereo Dvorana