Browse By

Josh Gabriel & Martijn Ten Velden u Byblosu

Porečki Byblos u stilu je otvorio svoja vrata 27. lipnja uz nastup Erick Morilla, a već 3. srpnja na redu su nizozemski DJ Martijn Ten Velden i američki DJ Josh Gabriel.
Nizozemski DJ Martijn Ten Velden svoju karijeru započeo je kao hip-hop DJ. Nastupao je duž cijele Nizozemske, čak je bio gost-DJ na koncertu grupe Stereo MC’s. Nedugo zatim započinje karijeru house DJ-a te dogovara suradnju sa svojim partnerom i prijateljem DJ David Jamesom. Zajedno su remixirali za Ms Dynamite “Booo!”, Michael Moog “You Belong to Me“, DB Boulevard “Point of View“, Agent Sumo “Why“, Eddie Grant, the Sugababes “Angels with dirty faces“ i Tom Novy “It’s Over“.
byblos porec
Josh Gabriel američki je DJ i producent koji je svjetsku slavu stekao sa svojim dugogodišnjim prijateljem i suradnikom, Dave Dresdenom kao duet Gabriel & Dresden. Momci koji su apsolutno zadužili trance i progressive trance scenu nekim svojim remek-djelima i odličnim remixevima imaju i svoje solo karijere u kojima produciraju prilično drugačiji zvuk od onog po kojem su se proslavili.
Cijena ulaznice iznosi 100 kuna.