Browse By

Još nemaš kartu za Harteru? Sudjeluj u nagradnoj igri All inclusive Hartera!


Hartera je definitivno  jedno od najpoznatijih hrvatskih glazbenih događanja, a njena priča započela je sad već davne 2005. godine, a od tad svi zaljubljenici u dobru glazbu i dobar zvuk ne propuštaju tri festivalska dana provesti u fantastičnom ambijentu stare riječke tvornice papira.
Nova imena ovogodišnje, osme po redu Hartere (od 19. do 21. srpnja) su francuski ‘electro zavodnik’ Gesaffelstein, zagrebački Svadbas, Tuzlanac Damir Avdić i riječki dvojac The Highland Brothers Inc. Uz njih dosad objavljeni line-up osme Hartere čine Laurent Garnier presents LBS, Asian Dub Foundation Sound System, Gus Gus, Azari & III, Rambo Amadeus, Darkwood Dub, Dječaci, Ruiz i ABOP.
A ako još uvijek niste nabavili ulaznice, još uvijek nije kasno, jer portal www.teklic.hr vodi vas na Harteru u sklopu nagradnog natječaja All inclusive Hartera. Zaigrajte nagradnu igru i osvojite dvije festivalske ulaznice. A kako nagrada uključuje all inclusive paket, ne brinite osiguran vam je i smještaj za dvije osobe u  Omladinskom hostelu u Rijeci,  kao i dobra klopu i cuga u restoranu Gric&Guc i to u vrijednosti od 600,00 kn, a kako se ipak radi o glazbenom festivalu, Dallas Music Shop će vam osigurati i hranu za uši i darovati 2 glazbena poklon paketa. Subotnje prijepodne, kao mali odmor od festivalske gužve naši će dobitnici provesti u vožnji tuRIstičkim busom koji je oslikao Vojo Radoičić.
Sve što trebate je posjetiti portal http://www.teklic.hr/, napisati najkreativniji odgovor zašto baš vi trebate posjetiti Rijeku i Harteru, spakirati kofere i pripremiti se za cjelonoćno tulumarenje!