Browse By

Jimmy Woo klub i Goldfish Beach bar ovog ljeta pojačavaju vaš hedonistički užitak

Od osnivača ekskluzivnih klubova i barova Papaya koja se nalazi na najpoželjnijoj destinaciji za mlade-plaži Zrće, te zagrebačkih nezaobilaznih mjesta nesputane zabave – jarunskog kluba Piranha i kultnog mjesta Gjure 2 ovog ljeta u Umag stižu nove dvije prijestolnice hedonističkih užitaka –  “Jimmy Woo Club” i “Goldfish Beach bar”!
Novootvorena mjesta susreta mladih u prvoj svojoj sezoni pokušati će udovoljiti željama svih posjetitelja, bilo da se radi o posjetiteljima popularnih teniskih turnira ATP Umag Open ili jednostavno onima koji su u vječitoj potrazi za svojim dijelićem ljetnog raja, zabave i bijega u neki drugi svijet – svi Vi ste pozvani u najljepši istarski Beach bar-„GoldFish“ kojeg samo nekoliko metara kristalno bijelog pijeska odvaja od prekrasnog plavetnila Jadranskog mora.

Jimmy Woo Club – „Opening Night“ – 03.07.

Klub kojemu je cilj Umag pretvoriti u jednu od najpoželjnijih destinacija za mlade i one koji se tako osjećaju…
Jimmy Woo opening
Istra i ljeto u Hrvatskoj biti će bogatije za nezaobilazno mjesto ljetnih provoda u Umagu- bajkovita laguna Stella Maris dobiti će ekskluzivno mjesto vrućih ljetnih tuluma- klub JIMMY WOO. Smješten uz poznate teniske terene, Jimmy Woo biti ce “Hot Spot” popularnih službenih “ATP STUDENA CROATIA OPEN” teniskih turnira, ali i nezaobilazno mjesto eminentnih svjetskih imena glazbene klupske scene. Jimmy Woo bio je tajni agent u popularnoj seriji Yellow Claw, a mi Vam sa zadovoljstvom otkrivamo tajnu umaškog agenta i najavljujemo uzbudljivu i glazbenim gostima zanimiljivu sezonu.
Početak ljetnog plesnog ludila u klubu Jimmy Woo zakazano je za večer 03. srpnja kada će Vas u klupskom ritmu bogatog zvuka duboko u noć voditi najbolji domaći i strani Dj-i. Svoje vrijeme na satu zaustavite i prepustite se ritmovima sexy, vocal, funky i latino house-a koji će i najtvrdokornije natjerati na bezkompromisni ples. Ljetna terasa Jimmy Woo-a s prekrasnim egzotičnim palmama uz bogati izbor bara na terasi omogućiti će Vam da tople ljetne noći zamijenite laganim povjetarcem. Na terasi se prostire VIP dio i osoblje koje će prema svakom gostu individualno pristupiti te ispuniti svaku želju.
Unutarnji prostor Jimmy Woo-a nudi plesni podij- centralno mjesto zabave uz bogati zvučni i svjetlosni sistem, a za one manje hrabrije tu su dva VIP prostora. Središnja bina na središnjem trgu pokraj ATP stadiona biti će proširena ruka Jimmy Woo-a i mjesto održavanja najvećih glazbenih zbivanja.

GoldFish Beach Bar – „Opening After Beach party“ – 04.07. (16h)

Vaš dnevni hedonistički užitak zasigurno će preplaviti plesni ritmovi koji će se širiti plažom, popularnim After Beach partyijima koji će Vam u potpunosti dočarati dojam najljepših svjetskih destinacija poput Miami Beacha. Svakodnevni zarazni klupski ritmovi uz šarene osvježavajuće koktele započinjati će svaki dan, bez iznimke, točno u 5 popodne.
Goldfish opening
Rasplesane djevojke, egzotične plesačice, euforija na sve strane – na popodnevnim ljetnim tulumima u prekrasnom ljetnom baru „GoldFish“ uz setove naših biranih Dj-a svi će plesati pod istom zastavom sa istim ciljem- „Uživati u svakoj minuti ljeta“. Danas kada je Papaya postala meka dobrog provoda, neiscrpan izvor zabave za ljude sa svih strana svijeta i obavezna destinacija svih boljih svjetskih DJ imena, želja je organizatora da „GoldFish Beach Bar“ ispuni sva Vaša očekivanja i više od toga.
U jutarnjim i popodnevnim satima svoje uživanje s pogledom na more upotpunite velikim izborom kava, rashlađujućih sladoleda uz opuštajuće lounge ritmove Caffe Del Marra i Budha bara.
ATP Croatia Open MTV Clubbing Zone

MTV CLUBBING ZONE MUSIC FESTIVAL – 29.07.-01.08.

U vrijeme održavanja ATP teniskog turnira Jimmy Woo u suradnji s MTVijem na središnjem trgu Vam predstavlja najveća glazbena imena klupske scene. MTV Clubbing Zone od 29. srpnja do 01. kolovoza ugostit će Tom Novyija, ShapeShifterse, Simon Adamsa, Davide Manalija i Sylvaina. Posjetite službene stranice www.mtvadria.com i osvojite ekskluzivne ulaznice za nadolazeći festival.
Kako pronaći svoje mjesto u Umagu (smještaj)?
U suradnji sa Istraturistom, za službeno otvorenje noćnog kluba Jimmy Woo u Umagu, predlažemo  hotel Sol Umag 4* koji se nalazi svega 5 -10 minuta pješice od Stella Marisa tako da je idealno lociran, a osim toga, cijena je izuzetno atraktivna obzirom na standard od 4* .

  • Individualna cijena po osobi u standardnoj dvokrevetnoj sobi sa uslugom noćenje + doručak za termin 03./04.07. je 57,- €.
  • Na ovu cijenu, Istra D.M.C. gostima Asii Pro-a odobrava popust od 5% tako da je konačna cijena za gosta 54,- € po osobi.
  • Cijena po osobi u dvokrevetnoj sobi sa balkonom (B&B) je 56,- € (popust već oduzet).  – PUNA CIJENA 59,- €
  • Cijena jednokrevetne standardne sobe sa uslugom noćenje + doručak je 69,- € po osobi (popust od 5 % već oduzet).  – PUNA CIJENA 72,- €


Za one sa istančanim ukusom predlažemo da posjetite istarske vile.