Browse By

James Zabiela otvara Refresh Festival

Trenutno najpopularniji engleski DJ James Zabiela otvoriti će treći Refresh festival u četvrtak 30. srpnja u Kotoru! Publiku u Maximusu očekuje nezaboravan provod u režiji jednog od najvećih DJ talenata današnjice.
Na apsolutnom vrhuncu karijere, James Zabiela u Maximus dolazi sa novim miks albumom iz serijala „Master Series“ prestižne etikete „Renaissance“. Prošlu godinu označio je sa nekoliko kolosalnih izdanja poput „Perseverance“ i „Phaser Fire“, remiksiao je Radiohead i Ladytron, i krajem prošlog mjeseca objavio aktualni „Darkness EP“.
Zabiela se sa pravom smatra liderom novog vala globalnih DJ zvijezda, a njegove DJ vještine već su ‘mitskih razmjera’. Potpunu posvećenost publici Zabiela bez razlike redovno dokazuje u brojnim globalnim putovanjima po najvećim festivalima i rasprodatim klubovima. Nekoliko dana prije svog 30. rođendana, čast da 30. srpnja otvori Refresh 2009 imati će ovaj uvijek nasmijani Englez.
Cijena ulaznica u redovnoj prodaji iznosi 49 € ili 4700 dinara. Ulaznice se prodaju u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma i u Gigstix prodavnicama u Beogradu i Novom sadu, ali i putem web stranica www.gigstix.com i www.refreshfestival.com.