Browse By

James Zabiela otkazao nastup na Refresh Festivalu

Zbog neodgodivih obaveza u Engleskoj, James Zabiela primoran je otkazati seriju nastupa krajem srpnja, a to uključuje i nastup na otvaranju ovogodišnjeg Refresh festivala 30. srpnja. Njegova agencija je odmah reagirala te uz ispriku organizatorima ustupila Steve Lawlera.
Zabiela žali zbog ovih neizbježnih izmjena u rasporedu svoje svjetske turneje i poručuje fanovima da će prvom slijedećom prilikom nastupiti u Crnoj Gori. Ikona svjetskog progressive house zvuka Steve Lawler bit će više nego adekvatna zamjena za mladog Zabielu, budući da su organizatori festivala pokušali i ranije osigurati eksluzivni nastup ovog legendarnog producenta iz Engleske.
steve-lawler
Steve Lawler pomjera granice klupskog zvuka već skoro dva desetljeća i danas važi za apsolutni autoritet svjetske DJ scene. Njegovi mix albumi “Dark Drums” i “Lights Out” bili su prekretnice house muzike u proteklih deset godina, a sam Lawler je oblikovao scenu sa izdanjima njegovih etiketa “Harlem” i “Viva” koje su pronašle put do nebrojenih DJ setova širom planete.
ULAZNICE
Od ponedeljka 20. srpnja cijena četvorodnevnih ulaznica za Refresh festival je 49 €, odnosno 4700 dinara. Ulaznice se prodaju u svim T-Centrima Crnogorskog Telekoma, kao i u Gigstix prodavaonicama koje se nalaze u beogradskoj koncept radnji Supermarket i novosadskom tržnom centru Pariski magazin. Ulaznice za treći Refresh mogu se kupiti i putem mrežnih stranica Gigstix.com i Refreshfestival.com.