Browse By

Jakša na saksofonu predvodi Housefusion

U subotu, 9. siječnja uz rezidente DJ Ant & DJ Tom Bug-a u zagrebačkom clubu Lemon nastupit će i najpoznatiji hrvatski saksofonist Jakša Kriletić aka Jordes. Nova godina je već prošlost, ali zato za Housefusion i Lemon Club, budućnost je sve zanimljivija.
Nakon petnaestgodišnje uspješne sviračke karijere i stalnih nastupa sa najznačajnijim i najpoznatijim hrvatskim izvođačima (Jinx, Let 3, Darko Rundek exHaustor, Pips, chips and Videoclips, Neno Belan, Majke itd), Jakša se posvećuje novoj glazbenoj formi i započinje novu karijeru, koja mu otvara vrata europske house scene.
Slobodnim improvizacijama u nastupima house i electro DJ-a privukao je pažnju labela Hed Kandi i Ministry of Sound da im se pridruži na turneji . Svirajući sa zvijezdama kao što su Luke Neville, Lisa German, Dean Rigg i Chris Ballay,Terry Lex, dovelo ga je i do Alfred Azzetta, najboljeg talijanskog producenta i DJ-a. Nakon svirke s najpoznatijim svijetskim house DJ-om Roger Sanchezom, postaje traženo lice i sax u cijeloj regiji. Stalni nastupi u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Makedoniji i Sloveniji osigurale su mu suradnju sa svim vrhunskim Dj-ima regije, a sve češće nastupa u Austriji, Švicarskoj, Mađarskoj, Češkoj i drugim europskim zemljama.
Jakša (Kriletić)- Jordes- saksofonist, zabavljač i miljenik publike, upravo svojom odličnom komunikacijom sa publikom osigurava da ga publika, DJ-i i klubovi uvijek žele opet na pozornici.
Ovaj karizmatični glazbenik je otprije surađivao sa DJ Tom Bugom te DJ Andrijom i DJ Ant(onijem), će mu ovo biti 3 nastup na klupskoj večeri Housefusion.
Ulaz u klub je 20 kn.