Browse By

JabbaTon u KSET-u prima sve one koji su izgubili nadu

2009. je i u svijetu vlada velika kriza a ljude je zahvatilo beznađe. No uvijek postoji nekolicina onih koji su spremni na sve kako bi iskoristili trenutne ljudske slabosti te zavladali njihovim umovima. Jedan od takvih je i Dr. Neuro (KODIN). Pod krinkom zabrinutog liječnika u svoju psihijatrijsku kliniku JabbaTon prima one koji su izgubili nadu kako bi im pomogao. No istima ubrzo slijedi šokantno iznenađenje. Zli doktor Neuro ima sasvim drugačije planove. Planove za globalnom mračnom drum’n’bass dominacijom! Na svojim pacijentima izvodi stravične audio eksperimente, te od već ionako beznadnih slučajeva stvara izgubljene drum’n’bass zombije. Kako bi njegov plan što efikasnije uspio u goste poziva mentora iz Amerike, zlog profesora MAYHEMA!
MAYHEM je zloglasni drum’n’bass profesor, vlasnik nekoliko ustanova (etiketa) tog mračnog zvuka kao što su Shadow Law Rec. te 404 Audio, koje su izbrusile mnoge zle umove poput Sinthetixa, zloglasne Noisie te Misanthropa, no njegov globalni plan ne miruje te nedavno osniva još jednu imena Aesthetics Rec., kojoj je cilj pomoći zlim talentima širom globusa u njihovim mračnim nakanama. Jedan od tih talenata je i naš Kodin aka Dr. Neuro koji uskoro postaje jedan od njegovih pulena na dotičnoj ustanovi. Koliko je profesor Mayhem zaista zloglasan dokazuju i njegove brojne suradnje tokom karijere s najomraženijim personama tog mračnog bratstva kao što su Goldie, Dieselboy, Noisia, Andy C, MC Verse, Evol Intent pa i suradnja s velikim hip-hop magom KRS-Oneom.
Zanima te kako započinje put tame Dr. Neura i prof. Mayhema te kobne subote? Čeka te mjesto na klinici JabbaTon. Samo zapamti. Jednom kada uđeš, povratka nema!!
KSET – Subota – 25. travnja 2009.
JABBATON presents:
MAYHEM (SLR, Ram Rec., Human Imprint, 404 Audio /USA)
ft. KODIN live – forthcoming Aesthetics Rec. promo
in: “DR. NEURO”
File under: (d’n’b) neurofunk / techstep / hardstep
w. YESH, VENOM, KHUMCHE
POČETAK: 22:00h
ULAZ: 35kn <00:00> 45kn
PARTY DRESS CODE: BOLNICA / PSIHIJATRIJA
(pomoć: bolnički rekviziti, bijela odjeća, doktorske maske, gumene rukavice, crazy look, everything goes..)
WWW Info:
www.myspace.com/mayhemslr
www.shadowlawrecordings.com
www.myspace.com/kodindaproduca
www.myspace.com/jabbaton
www.jabba-crew.com
www.kset.org