Browse By

Diggarama slavi svoj treći rođendan

Diggarama netlabel slavi svoj treći rođendan u klubu Aquarius, ove subote, 25. travnja. S domaćom postavom i gostom kojeg Zagreb nije vidio ni čuo par godina, a uvijek je bila fina atmosfera i još bolja muzika kad god je gostovao u Hrvatskoj. Uz njega live act po drugi put u klubu Aquarius (prvi put je svirao na Soundforms party-u) Perfect Blind i ambientalno-mračno-melodični nastup. Juice iz poznatog kolektiva bassinvaders! predstavit će se zagrebačkoj publici prvi put u techno izdanju, party će zatvoriti voditelji Diggarama netlabela Blurix i DraCo.
Nesha Tehnika biografija:
Počeo je svirati sa 16 godina u klubovima «Omen», «Industrija» i «Barutana» svirajući s kultnim DJ-ima Markom Nastićem, Dejanom Miličevićem, Božom Podunavcem, Gordanom Paunovićem, Mark Wee-om, Laletom itd.
Godine 2000. osnovao je DJ organizaciju pod imenom Tehnika8x8 za promociju techno i electro zvuka. Zajedno sa suradnicima ugostio je imena kao što su: Adam Beyer, Marco Bailey, Thomas Krome, Henrik B, Misstress Barbara, Ben Sims, Danilo Vigorito, Stanny Franssen, Corado Izo, Mikael Persson, DJ Rush…
Pored gore nabrojanih izvođača nastupao je i s velikanima elektronike kao što su: Richie Hawtin, DJ Misjah, Josh Wink, Charles Siegling (Technasia), Valentino Kanzyani, Johan Bacto, DJ Rolando, Brenda Russel, Gaetano Parisio, DJ Tim, Groovehead, Laibach, Chris Liberator, M.A.N.D.Y….
Svirao je u svim okolnim državama i većim gradovima, također je prepoznatljiv i njegov ‘sound’ tj. nastup na tri gramafona koji je pun dinamike, dobre melodije i tehničke savršenosti koja posebice krasi svaki njegov DJ-set.
U Zagrebu će svirati retro set.
Diggarama 3rd Anniversary
25-04-2009 @ Aquarius A1
22h / 30 / 40kn
Lineup:
Nesha Tehnika / Diggarama / Tehnika 8×8
( retro techno set )
:: Perfect Blind / Diggarama [ live act ]
:: Juice / bassinvaders! [ premijerno u techno izdanju ]
:: Blurix vs DraCo / Diggarama [ hc ]