Browse By

Izlasci.net slave peti rođendan

Internetski portal Izlasci.net će u petak 12. prosinca proslaviti svoj peti rođendan u riječkom Indigu te se ujedno zahvaliti Rijeci za proteklih 5 godina nastupom 5 riječkih DJ-a. Nastupiti će Ivan Mastermix, System Divine, Chromidome, Sebb i Mateo Klaić.
Program započinje u 22 sata, a ulaz je besplatan.
Izvođači:
Ivan Mastermix
– njegova karijera se rasteže preko dekade na samom vrhu underground house scene. Njegova reputacija i odanost njegovoj glazbi čini ga jedinstvenim te mu daje pravo na titulu “Godfather” house glazbe u Hrvatskoj. Bio rezident ili nastupao kao poseban gost, imao je svoje mjesto u skoro svim većim klubovima u Europi (Ministry of Sound, Movida, Macaki, U4, P1, Climax, Depot, Love Academy, Den Attelier, Pacha, Eden). Svirao je sa svim velikim imenima house scene uključujući Mousse T., Boris Dlugoscha, Marschall Jeffersona…
System Divine
– svoj stil opisuje kao “driving progressive – tech house” sa elementima različitih elektro žanrova. Sve je u osjećaju. Morate to čuti i osjetiti, kako sam kaže. U svojoj karijeri nastupao je rame uz rame sa nekim od najvažnijih umjetnika i DJ-a kao što su Guy Gerber, Anthony Pappa, Ronski Speed, Nathan Coles, MoShic, Belocca, Billy Nasty, Angel Anx i ostali.
Chromidome
– poznati kao Defo i Dion udružili su svoje snage internacionalno (Slo&Cro) da izraze svoju ljubav i strast prema glazbi čiji opus seže od deep dub electra, funky minimal techna i housea. Trenutno rade na vlastitoj produkciji te na suradnji sa kolegom i prijateljem Mateom Klaićem.
Sebb
– prije par godina zamijećen od strane organizatora počinje dobivati svoje mjesto na line upovima po raznim klubovima, eventima i boat partyijma. Njegov stil se proteže od laganog plesnog do funky, groovy, tech-house i minimal housea. 2008. godine postaje rezident u rijčkom klubu Tesla.
Mateo Klaić
– u produkcijskim vodama pliva već nevjerovatnih 11 godina, a javno nastupa tek 4 godine. Stil mu se proteže od techna sve do deep tech housea. Trenutno radi na produkciji sa kolegama iz dvojca Chromidome te se uskoro očekuju prva ozbiljnija izdanja.