Browse By

Ivan Rajković

Ivan Rajković je rođen 1985. u Osijeku, a danas živi u Valpovu, interes za elektronsku glazbu pokazuje 2001. godine kada odlazi na svoj prvi party. U početku orijentiran prema technu, ali se s vremenom počeo nadopunjavati melodijom i prelazi na trance. Ubrzo pokazuje veliki interes za DJ-ing.
Ime: Ivan Rajković
Datum rođenja: 18.siječnja, 1985. godine
Zemlja: Hrvatska
Žanr: Trance
Izdavačka kuća: /
Web stranica: /
2005. godine ostvaruje se dugogodišnja želja te kupuje opremu. Odlučuje se za kombinaciju laptopa i gramafona, novu tehnologiju u svijetu DJ-inga te počinje koristiti Serato Scratch Live. Pod velikim utjecajem njemačkog DJ-a Paul van Dyka polako oblikuje svoj trance smjer prema stilu koji se proteže od progressiva do upliftinga.
2006. godine, zajedno s DJ Greysom pridružuje se DJ Dini De Mantelliu aka Skeki u radu emisije Wave Lab koja se bavi promocijom elektronske glazbe na HR Valpovština 89.00 MHz. Svoje prve nastupe bilježi uz već iskusnog DJ Neda i DJ Dine De Mantellia aka Skeki u klubu Leonardo u Valpovu, te uz mladog DJ Greysa u Space baru također u Valpovu. Za sada od većih nastupa izdvaja one u zagrebačkom klubu Aquarius te u vukovarskom Quo Vadisu.

One thought on “Ivan Rajković”

Comments are closed.