Browse By

Ivan Hrvatska nastupa u dubrovačkom Orlandu

Ivan Hrvatska je čovjek slavlja, pjesme i uvjerenja da uvijek postoji razlog za ljubav. Bez obzira da li na pozornici ili na ulici, gospodin Hrvatska zaljubljen je u svijet i pjeva mu iskreno i iz srca. Ivan se svijetu obraća prvenstveno kao zabavljač, ali i kao ambasador Hrvatske. Nastupiti će 25. srpnja u dubrovačkom Orlandu.
Ivan potječe upravo iz Hrvatske, točnije s prekrasne dalmatinske obale gdje su pjesma i ples prirodni onako kako je prirodno i vino. Ivan Hrvatska nastupa pod različitim naslovima kako bi istaknuo svoje zabavljačku raskoš.
ivan hrvatska
Kao Kapetan Croatian Drinking Teama Ivan je obišao globus u ulozi svjetske maskote slavlja koja pleše i pije s voljenim nacijama cijeloga svijeta. Ivan Hrvatska, Slavenski Roker, pokazuje svoju ljubav prema rock glazbi kao i ljubav prema zabavi. No ipak, Ivan je svijetu najpoznatiji kao Slavenski Ljubavnik, njegovo srce ono je što ga vodi dok on širi ljubav prema svijetu i svim njegovim čarima. S pjesmama ljubavi prema svakoj osobi i svakom trenutku pokazuje da uvijek postoji razlog za slavlje i ljubav. Ivana Hrvatsku možete naći kako sudjeluje u proslavama diljem cijeloga svijeta.”.