Browse By

iPlay Battles – novi koncept klupske zabave po prvi puta u Zagrebu!


Sigurno ste se već nebrojeno puta našli u situaciji gdje ispijate svoju omiljenu cugu na podiju nekog kluba i mislite si da je DJ totalni luzer i da bi vi mogli bolje… e pa sad i možete! Na iPLAY battles se može prijaviti baš svatko (dobro, svatko punoljetan) i uvjeriti ostale da je potencijalni DJ superstar i pokretač masa.
Najjednostavnije rečeno, iPLAY battles je super kul klupska zabava u kojoj ekipa aktivno sudjeluje u programu kroz natjecanje u puštanju glazbe sa svojih mobitela ili mp3 playera! Dakle poanta iPLAY battlesa je maksimalno uklopiti publiku u program, prvenstveno kao natjecatelje, a ostatak kao “strašni sud” onim najhrabrijima koji se odluče prijaviti.
Na pojedinom iPLAY battles partyu sudjeluje 8 timova od kojih se 4 prijavljuju i biraju unaprijed putem weba (www.iplaybattles.com), a ostala 4 u klubu na samom događaju. Timovi se međusobno “bore” puštajući naizmjence po 3 pjesme sa svojih mobilno-glazbenih prijenosnika (kao što smo već rekli – mobitel, smartphone, mp3 player i sl.)! Kao i sve borbe, ova je također na ispadanje, samo što kod nas nokaut zadajete notama. Nećemo reći “važno je sudjelovati” jer nam ta uzrečica nikad nije bila jasna, reći ćemo samo “isplati se sudjelovati”; što zbog utješnih, što zbog glavnih nagrada. Pobjednika u svakoj rundi bira publika svojim pljeskom i ostalim iskazivanjem naklonosti, bitno je da je glasno.

Svaki iPLAY battles je zaseban tematski party u drugom klubu, uz posebno izrađen iPLAY battles ring, temeljito razrađen scenarij, kostimirane natjecatelje, poznate voditelje tj. najavljivače borbi, vrhunske resident dj-e, atraktivne hostese te ostale popratne sadržaje kao što su nagradne igre i sl. Ako vam se ovo ne čini kao idealan izlazak ili niste dobro pročitali ili…ne, sigurno niste dobro pročitali, nemamo drugo objašnjenje. Za kraj, recimo još samo da je ulaz na iPlay battles party-e slobodan, a na vama je hoćete li nam se pridružiti kao pasivna publika, aktivni navijač ili natjecatelj.
Zagrebačka serija iPLAY battles partya sastoji se od četiri kvalifikacijske i jedne finalne večeri:

  • Pet 15.04. – PURGERAJ // 1. kvalifikacijska večer
  • Sub 30.04. – KINO EUROPA // 2. kvalifikacijska večer
  • Sub 07.05. – KSET // 3. kvalifikacijska večer
  • Pet 20.05. – AQUARIUS // 4. kvalifikacijska večer
  • Sub 28.05. – SHOCK SHOW INDUSTRY // finalna večer

Po 2 para koja uđu u finale svake kvalifikacijske večeri, automatski ulaze u 5. finalnu večer na kojoj će se boriti za pobjednika cijele zagrebačke iPLAY battles serije i vrijedne bonbon nagrade! Za sudjelovanje trebate imati mp3 player ili mobitel sa 2.5“ ili 3.5“ izlazom za slušalice!
Željno vas očekujemo na nekom od iPLAY Battles partya pod nevjerojatnim motom (koji se i rimuje): “Puštaj i Guštaj!