Browse By

Illectricity Festival 2011


Započeo je sedmi Confusionov festival audio-vizualnih umjetnosti. Otvorili su ga nucomeri u prepunom klubu Lemon, a u naredna dva vikenda glazbom će okupirati i sjeverni dio Savskog nasipa. Prvi idući event održat će se u klubu Močvara (Sound Clash – 26/11) a vikend nakon i u Pogon Jedinstvu (Main Night – 3/12). Na glavnom festivalskom eventu ugostit će tri svijetski poznate njuške i odličan bend iz Čakovca. Festival će zatvoriti CFSN DJ-i.

illectricity music & visual arts festival
19/11 – 03/12/2011
Zagreb

Pobjednik ovogodišnjeg nucomersa je mladi varaždinski producent Moz. Pošto je osvojio najviše glasova, kako publike tako i samog stručnog žirija, nastupit će na prvom hrvatskom Electronic Beats festivalu u Tvornici Kulture.
subota, 26/11 – 3. Sound Clash @ Močvara
Kako ova zima sve jače i jače grize i postaje nepodnošljiva, tako Confusion lagano otpušta informacije vezane uz ovogodišnji festivalski program. Strujanja illekričnih vibracija manifestiraju se kroz zabavu i ples a 26. studenog vas usmjeravaju put kluba Močvara, u kojem će se  za vašu naklonost boriti četiri zagrebačke prijateljske ekipe!
four on the floor:
Trip 2 Zion / Pistolero / JabbaTon / CFSN DJs
visuals:
-polygon & noddy2000
start: 23h
upad: 25kn do ponoći, 35 nakon
Do sada su bila organizirana dva zagrebačka Sound Clasha! Na posjetiteljima je bilo da navijanjem i reakcijama izaberu svog pobjednika dok se četiri različitih ekipa borilo za njihovu naklonost.
U subotu 26/11 u prostoru kluba Močvara održat će se treći po redu Sound Clash s ekipama JabbaTon, Pistolero, Trip To Zion i CFSN DJ-ima u ulozi domaćina.
Pravila igre su identična kao i zadnja dva puta! Kroz pet tematski različitih rundi, od kojih svaka traje po sat vremena, svaki suparnički crew ima po petnaest minuta kako bi predstavio svoj zvuk. Senzori pokreta biti će postavljeni u klubu i mjeriti vaše reakcije, što znači da vi odlučujete o samom ishodu!
Navijati možete i preko twitter kanala @zgclash, koji će biti integriran u projekcije.
Twittajte, skačite, ritajte se i vičite – Reeeewind!
03/12 – Main Night @ Pogon Jedinstvo
(stara tvornica pored kluba Močvara)
audio:
Machinedrum – live (Planet Mu, LuckyMe/USA)
Ramadanman aka Pearson Sound (Hessle Audio, Swamp81/UK)
Solar Bears – live (Planet Mu/IR)
Waitapu – live (Fresh Poulp/HR)
+
CFSN DJs
stage design, light & visuals:
liik, onoxo, .exe & klif
Program proveden u suradnji sa Zagrebackim centrom za nezavisnu kulturu i mlade.
početak u 23h
ulaznice u pretprodaji po 55kn (Prostor / Mesnička 5 i Rockmark / Berislavićeva 13)
70kn na blagajni kluba.
online pretprodaja:www.entrio.hr
ulaznice uskoro u pretprodaji!
Glavna festivalska večer u magičnom prostoru Pogon Jedinstva odžat će se po četvrti put. Upravo u toj bivšoj tvorničkoj hali na svojim događanjima (illectric funk i illectricity festival) Confusion je ugostio mnoge poznate producente elektronske mjuze kao sto su: Rustie, Deadbeat, Jon Hopkins, Oneman, Hot City, D-bridge, Cooly G, Peverelist, Various Production, Jahcoozi, CLP, Al Haca, Mary Anne Hobbs, Klute, Black Sun Empire, Headhunter, Bok Bok, Loefah, Panacea, itd. Ovaj put umjesto MOE video instalacije stage kiti svjetlosnim i video efektima jedna od ponajboljih ekipa u Hrvata pa i šire.