Browse By

Ill Vibe večer u klubu Masters

U petak, 20.03.2009. na zagrebačkim Ravnicama u klubu Masters (Teniski centar Maksimir) održati će se još jedna iLL ViBE večer u suradnji sa Udrugom Urbane Kulture “Omada” i Fat Beat radio emisijom na kojoj će, prvi puta u Hrvatskoj, nastupiti MC Freestyle (The Arsonists). Te večeri će Fat Beat, koji se emitira srijedom od 21h na 90.1FM i putem live stream-a na www.hrk.hr, proslaviti svoju sedmu godišnjicu na Radio Karlovcu.
Freestyle ime dobio jer je 3 godine za redom bio NYC Zulu Nation Battle Champ i pobjednik mnogih freestyle battle-ova. Do 2000. g. bio je član poznate underground hip hop grupe The Arsonists (Brooklyn, New York), čiji su članovi Q-Unique (Rock Steady Crew), Jise One, Swel Boogie… Nakon toga Freestyle je započeo vlastitu karijeru, te je do sada izdao 2 samostalna albuma: Etched in Stone i The Long Road to Classic. Na koncertu će predstaviti hitove grupe The Arsonists, te svoje dosadašnje albume i nove pjesme sa svog nadolazećeg albuma (CD-i će se moći kupiti u klubu po promotivnoj cijeni).
Dj Big Sale i Dj Dirty Hairy kao i uvijek bit će resident Dj-i, a kao support na koncertu nastupit će Muhamed iz hip hop kolektiva DBP (Zg). Uz nastupe prikazivat će se i razne hip hop video projekcije (Hip Hop Kemp Fest, spotovi, live nastupi…). Ulaznice se mogu kupiti na ulazu kluba od 22.00h po cijeni od 30kn, a nakon 00.00h za 40kn.