Browse By

I Vodice imaju svoj ljetni festival

U Vodicama se od 10. do 13. srpnja održava četverodnevni SunBreeze Festival koji će okupiti svjetski poznate DJ-e, producente i pjevače sa disco, deep, soulful, uplifting i underground house scene. Garanciju dobre glazbe i zabave potpisuje klub Opium u centru grada koji će osigurati intimnu, klupsku i plesnu atmosferu. Ove godine uz zabavu u klubu, ljubitelji pravog pravcatog housea imat će prilike plesati i na tzv. boat partijima, za koje se na našoj obali uvijek traži karta više.

Upravo je spoj odlične klime, povoljnih cijena, fantastičnih party lokacija i dobre glazbe Hrvatsku pretvorilo u raj za više desetaka tisuća posjetitelja iz cijelog svijeta koji su je prepoznali kao odličnu party destinaciju.

Malo, ali slatko turističko središte Vodice po treći put se susreće za legendama i inovatorima house glazbe. S njima bok uz bok nastupaju nadolazeće nade elektronskog zvuka. Cilj je ovog festivala pokazati domaćim i inozemnim posjetiteljima kulturu i običaje ove regije, te stvoriti festival koji će iz godine u godinu biti veći, kvalitetniji i posjećeniji.

SunBreeze Festival se može pohvaliti sa najviše izvođača iz SAD-a, a također će gostima osim običnih klupskih večeri ponuditi i dva specijalna “boat partya”, u petak, 12. srpnja s polascima u 13 i 16 sati. Upravo je ovaj vid zabave nešto neprocjenjivo što su i sami turisti prepoznali i podržali diljem naše obale.

Među glavnim izvođačima ovog festivala ističu se Carolyn Harding, američka diva čiji glas možete čuti na stotinama izdanja poznatih producenata i izdavačkih kuća; Bert Bevans, rezident američkog kluba Studio 54 u New Yorku; Natasha Watts koja je obilježila prošlu godinu na vrhu UK Soul Charta; DJ Yass, pariška house zvijezda iz Defecteda. Uživo još nastupaju Pete Simpson, Keith Thompson, Layla Jane i Helena Bastić, a od DJ-a ističemo Groove Assassin, Patrick Bo: & JaiDeep, Stefanolapaglia i mnoge druge.

Dnevna ulaznica za domaće posjetitelje je 5 €, boat party 10 €, a festivalska 35 €, dok su cijene za strane goste slijedeće: dnevna 8 €, boat party 20 €, festivalska 50 €. Pretprodaja i redovna prodaja ulaznica putem interneta na adresi www.sunbreezefestival.com ili u klubu Opium.