Browse By

I plesači s Ibize dolaze u Hrvatsku u sklopu spektakla Ministry of Sound

mos600
Pirex promocija i brend Set2Split danas su objavili ime plesne atrakcije koja će na Staru Godinu nastupiti u splitskoj Spaladium Areni pod okriljem najpoznatijeg svjetskog brenda za plesnu glazbu, noćnu zabavu i “clubbing”, Ministry of Sound.
Radi se o vokalno-plesnoj skupini Artists from Ibiza koju čini sedam internacionalnih plesača i njihova predvodnica, vokalistica Tischy koja dolazi iz susjedne Italije. Tischy je svoju karijeru započela davne 1982. godine plešući po raznim klubovima i kazalištima. Nakon pojave ACID house pokreta i njegovog vrtoglavog uspona na plesnim podijima diljem Europe i svijeta, Tischy je odlučila formirati oko sebe tim plesača. Artists from Ibiza nude atraktivan plesni spektakl s mnoštvom zanimljivosti. Plesači tijekom nastupa promjene po nekoliko kostima, a Tischy svojim glasom diže atmosferu dajući publici dodatnu energiju. Među članovima skupine ima i akrobata koji se igraju s vatrom, visinskih akrobata na sajlama i trapezu, pjevača i glazbenika. Artists from Ibiza nastupali su u mnogim klubovima u Španjolskoj, Engleskoj, Japanu, Njemačkoj, Švicarskoj i Francuskoj. Tischy će u utorak, 24. studenog u sklopu priprema za novogodišnji nastup posjetiti Split i Spaladium Arenu, kako bi nastup i koreografiju na najbolji način prilagodila specifičnom prostoru.
Osim atraktivne Tischy, u Split samo dan ranije, u ponedjeljak 23. studenog, stiže i Alex Barrand, glavni tehnički producent Ministry of Sound-a. I gospodin Barrand dolazi u Split kako bi razgledao Spaladium Arenu i započeo pripreme za novogodišnji spektakl. Radi se o vrhunskom stručnjaku, koji već sedam godina producira evente Ministry of Sound. Zadužen je za brojne zvučne i svjetlosne efekte po kojima je Ministry of Sound prepoznat na svjetskoj
str 2/2
“clubbing” sceni. Nakon niza uspješno odrađenih koncerata elektronske glazbe diljem svijeta, Alex Barrand i njegova ekipa pokazat će svoje umijeće i u Spaladium Areni kako bi spektakl koji se bazira na vrhunskim nastupima brojnih izvođača bio što efektniji i uspješniji. U Splitu će biti postavljena četiri velika LED ekrana, kao i glavna DJ bina koju hrvatska publika nikada do sada nije imala priliku vidjeti. Povodom svog dolaska u Split, g. Barrand je izjavio: “Imamo fantastičan line-up i brilijantnu produkciju, tako da smo sigurni da ćemo u Splitu imati fenomenalan party. Planiramo postaviti i neke nove efekte, koje do sada nigdje nismo pokazali.”
Na web stranici www.set2split.com i dalje je u tijeku natječaj za lokalne DJ-e, od kojih će četvero koji osvoje najviše glasova posjetitelja stranice imati priliku nastupiti kao predizvođači spektakla Ministry of Sound. Prijave kandidata se zatvaraju 1. prosinca, a glasovanje 15. prosinca.
Službeni hotel novogodišnjeg spektakla je Hotel Atrium u Splitu. Taj vrhunski hotel sa 5 zvjezdica koji se nalazi u samom centru Splita, ugostit će sve zvijezde novogodišnjeg spektakla i njihovu ekipu.
Ulaznice za Ministry of Sound u Splitu u prodaji su putem prodajne mreže Eventima po pretprodajnoj cijeni od 150 kuna pa na više. Svi detalji o programu, prodajnim mjestima, posebnim ponudama i cijelom događaju mogu se dobiti na www.set2split.com.