Browse By

I ove srijede promatrajte zalazak sunca uz bongose s nove terase Khala bara!

“Sam program osmišljen je po uzoru na popularan Cafe del Mar na Ibizi, poznat po svojim zalascima sunca i laganu chill-out glazbu.”
Khala bar Zagreb prošle je srijede pripremila pravu programsku poslasticu otvorivši novi program Sunset Lounge. Sam program osmišljen je po uzoru na popularan Cafe del Mar na Ibizi, poznat po svojim zalascima sunca i laganu chill-out glazbu. Cafe del Mar, najviše su proslavile sada već globalno popularne glazbene kompilacije, kojih je izašlo čak 19, a glazba na njima je specifičan lounge / chill-out zvuk, ugodan za i najosjetljivije uho…
Khala terasa noc02
I ove ćete srijede, 11. lipnja imati prilike uživati uz Sunset Lounge. Program počinje već od 20:00h, tik pred zalazak sunca, kojeg ćete moći promatrati s prekrasne novouređene Khaline terase uz laganu chill-out house glazbu i pratnju bongosa i kongi.
Prekrasne Khala hostese, dočekat će Vas na ulazu, zabavljat će Vas ovaj jedinstveni glazbeni odabir DJ Grade-a i pratnja Igora Štimca na kongama i bongosima.
Bongosi i konge su instrumenti koji najbolje pašu uz elektronsku glazbu i u sinergiji s njom stvaraju savršen sklad i zarazan ritam. Na posebnoj bini u Khali, zablistat će Igor Štimac, sjajan instrumentalist 25-godišnjeg glazbenog iskustva, koji iza sebe ima velik broj suradnji s House DJ-ima raznih klubova. Njegov LIVE perforamance na kongama i bongosima uz odabrani house set DJ Gradea će Vas zasigurno oduševiti.
Khala terasa noc04
Ove ćete srijede, prigodno, uz standardan lounge repertuar, čuti i određene samba zuvkove, posvećeno otvaranju Svjetskog nogometnog prvenstva u Brazilu, čije ćete utakmice, sve do jedne, imati prilike organizirano gledati u Khala baru.
Pojavite se i Vi u srijedu 11. lipnja u zagrebačkom Khala baru, te s prekrasne novouređene Khaline terase uz Sunset Lounge. Ulaz je besplatan, a za VIP rezervacije i ostale informacije nazovite 098 273 116.
Foto: Bruno Zlomislić